Class yapısından bi haber değilim sadece örnek verdim. Ayrıca farklı class tanımadığımızı varsayarsak her seferinde <h1 class="sinif1 sinif2 sinifN"> seklinde kullanmaktan daha mantıklıdır. Yani

.h1reset { margin:0; padding:0; }

bu classı tanımlayıp her seferinde vermenin manteliteside yoktur. Gene gereksiz kod kalabalığı ve boyut yükseltmesi çıkacaktır ortaya. Hala hazırlcılık kalıpçılık diyorsunuz. CSS kodlama konusunda tüm işlemleri hazır yapan bir sistem yok. Tıpkı PHP kodlama gibi bu dildede elle kodlama yapmak gerekiyor. Siz sadece takmışsınız hazırcılığa. Şu an o yabancılar yapıyor Türkler kullanıyor dediğiniz olayı tüm dünya kullanıyor. Ayrıca sizin komple elementleri kullanmadan içinden seçtiklerinizi kullanmanızdan ve bunlar yetiyor demenizden anladığım kodladığınız projenin büyüklüğü. 10 etiketle kodlana bilcek siteler bellidir dolayısıyla tahmini çalıştığınız projelerin kapasiteside belli oluyor bir nevi bu durumda.

Ben size bu kadar yazıyorum ama bunlar CSS sıfırlamaya karşı olduğunuzdan değil zaten, bunu bir kalıp olarak görmenizden ve bu işe yeni başlayanlara yanlış lanse etmenizden dolayı.

İnsanlara doğru yolu KALIP adı takıp kapatıyor ve yanlış yola gönderiyorsan burda eleştiri hakkımızdır.