redworm13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım babanın hayrına mı verecek acaba sana o kadar bw yi?
Ayrca benim için panel ingilizce olmuş türkçe olmuş hiç birşey ifade etmez.Sen ingilizce bilmiyor olabilirsin orası seni ilgilendirir beni değil.Merak etme ben hotfile de denedim kafama göre yorum atmıyorum buraya Bababım şirketi değil rapid. Sen orada zortfile ile 300 500kb ile indirirken ben rapidshare ile 1mb ile indiriyorum.

Ha ayrıca raidshare o kadar salakmı ki uploadçılara hiçbirşey vermesin de kullanıcı kaybetsin.Mantıklı düşünün biraz.Sanki piyasa rapidsharenin tekelindeymiş gibi.AZ biraz sabredin uploadçılara da gerekeni yaparlar.Yoksa adam niye upload etsin rapide,yani bu sorunu bir tek sen ben mi düşünebiliyorum?onlar salakmı ki bunu aklına getiremiyorlar.

Rapid ölmüşmüş..peh peh peh
Evet rapidshare o kadar salak hemde dangalak sapsalak. Hitli film sitelerinde benimki dahil kimse rapidshare linki vermiyor artık bunu görememek için kör olmak lazım. Kota sokan bir sitenin neyini savunuyorsun sana son surat hız verirken kotanı çalıyor haberin yok!. Senin adını söylemeye çekindiğin seni adını söyletmeye çekindiren babalar gibi bir sitedir hotfile bizler sunucu masraflarını hotfile gibi para veren siteler sayesinde ödüyebiliyoruz. Zapingshare Uploadcılara gerekeni yapmayacaklar bence zaten iflas bayrağını çektiler sen halen kendini kandırıyorsun amaçları uploadcıları azaltmak bu oranda masraflarını kısarak üye avlamak ama başarılı olamazlar kimse kimseye boşuna hizmet etmez devir değişti artık herkes kendi dosyalarını zaten sunucularında sıkıntı yaşamadan saklıyor kim niye saklama hizmetine para versin amaç kazanmak artık aç gözünü. peh peh peh.

Kendi istatistiklerim

Haftalık aldığım ödeme, rapidshare bunu ayda bile veremez !

Sadece 170 gb ile kazandırdığı paraya bakın birde içerde 500 gb olan rapiduploadcılarına bakın!