Bebe dediğin kişilere dikkat et.Ben kendi üstüme alındım (Önceki yaşadıklarımız yüzünden.)
Hatırlatırım ki aylık gelir 200 TL demiştin 20 TL bile çıkmamıştı.Devir alan arkadaşlarda dikkat ederse sevinirim.
Saffet karakterin hakkında burada bir ton yorum yapabilirdim ama yapmak istemiyorum.
Burada gerçekten ÜSTAD dediğin insanlar var, onlara böyle bebe diyerek geçiştiremezsin.Şu ana kadar forumdan kimseye bu kadar sert çıkmadım...
Gönderme yaptığın kişiler de tek başına bu işi yapan kişilerdir.Üstelik yıllarca ayakta kalan kişilerdir.
Eğer bende böyle olurum, devir etmekten vazgeçtim dersen gelir ellerini öperim.
Kimseyi sevmek zorunda değilsin, ama laf atmamak, saygı duymak zorundasın !
Yine ekliyorum, bu bahane hiç GEÇERLİ bir bahane değil.Eğer gerçekten senin destek problemin varsa eleman tutarak halledebilirsin bunu.Devir etmen gerekmez.
Paşam alınmayacaksın o zaman üstüne

Her gelirler whmcs sistemimizde mevcuttur. Axbilisim.com.tr' e devr' i gerçekleştirdik. En küçük detaylara kadar konuştuk sunucu bilgilerimizi kendilerine iletip genel olarak bir incelemede bulundular 1 saat boyunca herhangi bir olumsuzluğa raslamadıkları için müşterilerimizi devr aldılar.
Sizin derdiniz nedir acaba Ercan, Sadettin kuyruğunuza çokmu bastım paşam ? Sadettin telde arayıp müşterilerime talip oluyorsun olumsuz cevap verincemi kötü eleştiriyorsun.
Herkes yaşını başını almış kişilersiniz alnım ak geldi ak gidiyorum vadettiğim tüm herşeyi eksiksiz yaptım devr etmeyebilirdim sunucu ödememi henüz yeni yapmıştım. Bilmem bu işin siz ciddiyetindemisiniz farkındamısınız.
Tartışma yapacak vaktim ve zamanım yok herkese teşekkürler.