CTRLShift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Bebe arkadaşlar öncelikle siz kendi işinizie bakınız Ercan beyde sizde adabınızı bilin efendi oldun.

Kendi donanımlarımızdan yayın veriyorduk ve artık gerçekten ruh sağlığım bozuldu. Çok kısa zamanda güzel bir müşteri topluluğuna ulaştık kimse telaşa kapılmasın sitelerde erişim problemi yaşıyoruz sunucumuz 1,5 ay aktif.

Sağlam firmalar aradı ilgilendi detayları en küçük ayrıntısına kadar konuştuk. Sarjım bittiği için kapalı idi telim şu anda açık. Parça parça vermeyi düşünmüyorum. Kimse mağdur edilmeyecektir. Gerekirse hak sahiplerine ücretleri geri iade edilecektir.
Yedekleri alıp, çalmak, çırpmak, ortadan kaybolmak mı gerekir illahaki? Hala şurada açık ve net bir şekilde dile getiripte bazı şeyleri kabullenememeniz şaşırtıcı. Ruh sağlığım bozuldu diyorsunuz, insanın para kazandığı bir işten ruh sağlığı bozulmaz aksine ruh sağlığı düzelmesi gerekir.

Ruh sağlığın bozulmuş olsa bile nedeni apaçık ortada, para kazanıp yürütememenden ve 9 TL e yıllık Reseller vermenden kaynaklanıyor. Açıkçası sana hiç inanmadım ve bu gidişlede inanmayacağım sanırım. Az dürüst, açık ve net bir şekilde kendini ifade edersen, bırak gururunun incimesini bırak yerin dibine batmayı, benim ve birçok insanın gözünde + puan alırsın bence. Sanki ben senin batmana çok sevindimde burada yorum yazıyorum. Az evvel kullandığın bebe kelimesini bence 1 defa daha düşünmelisin, yazık bence çok yazık...