CTRLShift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Bebe arkadaşlar öncelikle siz kendi işinizie bakınız Ercan beyde sizde adabınızı bilin efendi oldun.

Kendi donanımlarımızdan yayın veriyorduk ve artık gerçekten ruh sağlığım bozuldu. Çok kısa zamanda güzel bir müşteri topluluğuna ulaştık kimse telaşa kapılmasın sitelerde erişim problemi yaşıyoruz sunucumuz 1,5 ay aktif.

Sağlam firmalar aradı ilgilendi detayları en küçük ayrıntısına kadar konuştuk. Sarjım bittiği için kapalı idi telim şu anda açık. Parça parça vermeyi düşünmüyorum. Kimse mağdur edilmeyecektir. Gerekirse hak sahiplerine ücretleri geri iade edilecektir.
Bebe dediğin kişilere dikkat et.Ben kendi üstüme alındım (Önceki yaşadıklarımız yüzünden.)

Hatırlatırım ki aylık gelir 200 TL demiştin 20 TL bile çıkmamıştı.Devir alan arkadaşlarda dikkat ederse sevinirim.

Saffet karakterin hakkında burada bir ton yorum yapabilirdim ama yapmak istemiyorum.

Burada gerçekten ÜSTAD dediğin insanlar var, onlara böyle bebe diyerek geçiştiremezsin.Şu ana kadar forumdan kimseye bu kadar sert çıkmadım...

Gönderme yaptığın kişiler de tek başına bu işi yapan kişilerdir.Üstelik yıllarca ayakta kalan kişilerdir.

Eğer bende böyle olurum, devir etmekten vazgeçtim dersen gelir ellerini öperim.

Kimseyi sevmek zorunda değilsin, ama laf atmamak, saygı duymak zorundasın !

Yine ekliyorum, bu bahane hiç GEÇERLİ bir bahane değil.Eğer gerçekten senin destek problemin varsa eleman tutarak halledebilirsin bunu.Devir etmen gerekmez.