Tartışma çıkaracağını bilseydim açmazdım... Ama ben r10 nu daha zeki sanardım...

1) Dizi ahlaka ters düşüyor vs demişsiniz ? diziyi baştan sona kadar izleyin. dizinin konusu aşkı memnu gibi ahlak değil dizinin başka konusu var ve bunu ileriki bölümlerde göreceksiniz.. Tabi sizin aklınız SADECE O KIZLARIN GİYDİĞİ ÇORAPTA olduğu için dizinin ASIL amacını görememişsiniz

2) o zengin kızları vs övmüyor zaten dizide AKSİNE ÖYLE OLMANIN NE KADAR KÖTÜ birşey olduğunu anlatıyor. yani sizin değişinizle liseli kızlar bunlara özenmek yerine bunlardan nefret edecek tabi ilerki bölümlerde...

bunun nedeni ise demir adlı karkter var izliyenler bilir işte bu karakter bu diziye yön verecekcek. Bu karakter çok iyi fakir bir aileden gelen asosyal birisi ancak dersleri vs süper buda o kızların okuduğu okulda okuyor ama onlar gibi olmamaya çalışıyor ve bunun kız kardeşi onlara yaklaştıkça kız kardeşini onların ne kadar kötü olduğu hakkında uyarıyor..

Edit : Ayrıca o dizide zengin ,şimarık , kendini beğenmiş karakterlerin yani sizin tabirinizle genç kızların özeneceği karakterlerin AİLELERİ ile nasıl sorunları olduğunu gösteriyor. Aksine derslerine çalışan ailesini ve geleceğini düşünen karakterlerin ise Ailelerine ne kadar bağlı ve ne kadar mutlu olduklarını anlatıyor. Lütfen dizi izlerken sadece bacak bölgesine takılmayın kafanızı kaldırıp dizinin konusunuda anlayın!

Yani dizide onları öven onlar gibi giyinin onların yaptığını yapın gibi tespitleri nasıl buldunuz anlamadım. dizi tamamen sizin dediklerinizin tersini anlatıyor..