Sana katılıyorum ama yanlış düşünüyorsun. Arada cs oynamaya girdiğimde normalde socl serverlarda oynarım arada socl olmayan serverlara giriyorum bazı oyuncular var ki cfg'si konuşuyor ak47 ile tarıyor adam böyle birşey yok. Ha diceksiniz socl'de bunlar yok SOCL serverları kıran çok cfg var malesef maçlarda görüyoruz veya socl oynarken artık bileğinin hakkı ile oynayan çok az kişi var.
Cfg'yi geçtim gh0s7 h4x denilen bir hile var uzun zamandır bunun yapımcısıda sxe'dir SXE kendi yapıyor kendi kırıyor hileyi çıkartıyor belirli kişilerle işbirliği yaparak satıyorlar ki türkiyede %50 gibi bir oran bu hile ile oynuyor artık sk gaming de gh0s7 h4x videoları uçtu herkez birbirinin hile videolarını çıkarıyor çoğu kişi oyunu bırakıyor. Çoğu kişi Steam 1.6 geçiyor ama bu hile orayıda kırıyormuş yapıcak birşey kalmadı artık arada girip oynamaya çalışıyoruz.
Birde yeni bir sistem 1.6 için ucp idi sanırsam sxe işlevi görücek tüm 1.6 serverlarında bu kullanılıcaktı eğer bu faaliyete geçerse cfg bile açılamayacak ümitle bekliyoruz.
yazdıklarımı alıntı içine alıyorsun ama okumuyorsun...
büyük yazıyorum bak "CFG'NIN OYUNA HİÇBİR ETKİSİ YOK"