İyi güzel diyorsunda google avukatlarıda bizim markamız altında ticaret yapmış deyip adamı mahkemeye verir ve yuksek mıktarda tazmınat davası acarsa.Ben üst düzey birine konu hakkında mail atdım cevap bekliyorum.
baştan açacaklarmış bir de ticaret yapmış diyorsunuz doğru ama kaç dolarlık bir ticaret bunun en fazla 2-3 katı bişeyi geri ödemesini yapar google a nekadar kazanmış o siteden ama ne olursa olsun domaini elinden alma şansı yok bende gideyim ozaman tescil edeyim bikaç tane marka istedigim domaini alayım mis gibi olur abc.net diye bir şirket varmı sanırım yok hemen alalım veya aklınıza birsürü şey gelebilir bu konuda herşey tescilde bitiyor demekki

markanı tescil et başkasının hakkını kolayca ye

tazminatlar karşı tarafın ödeme gücüne göre hesaplanır google burada kişisel bir hakkı ihlal etmiştir davanın sınırı yok googlenin ödeme gücüne göre hesaplanıcak bence bikaç dava kaybedecek domainin sahibi arkadaş örnekte sizin söylediğiniz gibi bizim markamızla ticaret etmiş kazanılan paranın 10 katı gibi bişey öder ama kazanacağının yanında bir hiç olur bu