Bak sana ufak bi nasihat olsun;"fazla güvenme kimseye,ipini çekmek için fazla uzağa gitmemize gerek kalmaz.kaleyi içten fethederler sonra..aman dikkat.."
konu çeviri paketi yayınlama konusu nerden nereye taşındı konunun dışına çıkarttın diğer söylediklerine cevap vermiyorum
şu yukarda alıntı yaptığım kısımı bir tehdit olarak algıladım ve onu okuyan herkes aynı kanıya varır bu kısma cevap vereyim
beni başkalarıyla karıştırmayın buyrun kaleyi içten fethedin görelim mahkeme önünde hesaplaşalım siteye yapılacak saldırı hack girişimlerinin karşılığını alırsınız ekibi kurarkende diğer sitelerde yöneticilik yapmış doğrudan ya da dolaylı yoldan sen ve senin gibilerle arkadaşlık yapanlar mybbmod yönetimine alınmayacak gerekirse tek başıma ilerlerim
şu hale bak mybb aleminde artık kimse kimseye güvenmiyor farkındasınız dimi ne hale getirdiniz bu sistemi ayakta tutmak için çabalayacağınıza baltalamak için elinden geleni yapıyorsunuz şu konuya bir daha cevap atmayın onurun grurun varsa seni takmıyorum diyorum konuşma susun artık