r3l3x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar şurada bir yanlış anlaşılma var. google adının her geçtiği domaini almaz. kendi hizmeti gibi gösterip kendi adına leke sürebilecek domainleri alarak markasını korur. yani örneğin http://googleandroid.gen.tr/ sitesi sahibinin bu yanlışı yapmadığı ve google işletim sistemi hakkında olumlu bilgiler veren platform olduğu sürece hiçbirşey olmaz.

googleceviri.net e giren bir amatör kullanıcı o sitenin google a ait olduğunu sanır. google ın istemediği budur.
Bende bunu öğrenmek istiyorum ben google yapmış olduğu işletim sistemini türkiye'ye tanıtıyorum yani tam tersi para kazanmak yerine siteye sürekli yatırım yapıyorum bugüne kadar 300 TL'den fazla para verdim 150 TL'lik adwords reklamı verdim facebook reklam verdim seo ayarlarımı yaptırdım site açıklarını kapatdırdım vs vs yani google ekmeğine yağ sürmüş oluyorum google'de beni sevmiş olmaliki sürekli sıralamada yükseliyorıum "adroid türkiye" kelimesinde 1 gün'de birinci sayfaya çıktım.

Bu yüzden eğer ilerde el koyacaksa masrafları versin bende siteyi google teslim edeyim yoksa ben android.com.tr yada googleandroid.com.tr yi alırdım dünyan'ın parasını kazanırdım google üzerinden ve öğle bir site yaptırıdımki herkez google kendi sitesi sanardı.