Keşke anlatsanda herkes bilgilense.
Hostgator destek ekibi ile iletişime geçtim birçok kez. Bot değil de oyun ekleyen bir script olarak bahsettim, sorun olmadı. İlgilendiler. Anasayfayı görüntülemeyi başardık. Destek ekibinin yaptığı bir değişikliğin sonrasında internal server error aldık. Beklemem gerektiğini, sistemin yenilendiğini birkaç dakika içerisinde düzeleceğni söylediler. Fakat düzelmedi, htcacces dosyası oluşmuştu yeniden sildim. İçerik ekleme kısmına kadar bot çalışıyordu artık, fakat önizleme ve swf dosyaları çekilmiyordu. Destek ekibi ile iletişime geçtim. İlk başta bizde sorun yok scriptiniz sorunlu dediler, daha önce başka bir hostta kullandığımı belirttim, orada biraz karışıklık oldu ben derdimi anlatmaya çalıştım; destek ekibi tarafından bana aynı şey söylendi. Ardından CHMOD değeri konusu açıldı, 777 olduğunu belirttim. Hostgator'de 777 chmod ayarının çalışamayacağını söylediler, 755 olarak değiştirmemi önerdiler. İlgili dosyaların hepsini 755 yaptım bot çalışır duruma geldi. Fakat eski hostumdan farklı olarak burada otomatik htcaccess dosyası oluşturuyor bot. Ve htcaccess dosyası oluştuğunda bot sayfası görüntülenmiyor. Dolayısıyla silip girmek durumda kalıyorum.
Ayrıca file get content fonksiyonu kapalı sanıyorum. Bundan önceki hostumda da kapalıydı fakat 1-2 kategorinin dışında tüm kategorilerin ilk sayfasına ulaşabiliyordum. 2. ve 3. sayfalarda sorun çıkarıyordu. Destek ekibinden fonksiyonun açık olduğunu söylediler.
Sefa Bey geldiğinde bu konuda konuşup o fonksiyon hakkında da görüşeceğim.