arkadaşlar bildiğiniz üzere ben bir çevreciyim hatta geçimimide atık ürünler toplayarak sağlıyorum geceleri saat 2 3 te kalkıp çöplerden atık toplayıp ayrıştırıp ay sonunda satıyorum ben cevrenizde gördüğünüz zengin hurdacılar gibi deilim onlar gibi piyasadan alım yapıp terazide hile yapıp haram yiyceğime bu vaziyet az kazanır öz kazanır helalinden yerim
ayıp deil sonuçta ekmek parası ve yaptığım işi seviyorum
bu yuzden çeşitli cevre ile ilgili nebilim bulabildiğim gruplarada üye oldum face book greenpeace vss gibi bazen forumumuzdada konular açarım cevresel konularda
neyse uzatmıyım konuya geçeyim
çevre koruması daha doğrusu türkiye ve dünyada küresel ısınmaya firmaların insanların büyük oranda katkı sağlayacakalrını düşündüğüm tv programı çalışması düşünüyorum araştırdım bu düşündüğüm şekliyle henüz böyle bir çalışma yapılmadı
aklıma takılan soru ise ben hayalimde canlandırdım gercekten çok etkili bir sonuç oluşuyor tabii acun ılıcalının sunduğunu hayal ederek düşündüm detayları
benim anlamdığım nokta ise bu tip çalışma için birincisi kendime nasıl güven tazeleyip sizlerinde eğer olursa yönlendirmeleri karşısında bu çalışmamı projelendirip gerekli medya kruluşlarına iletirim
tv programı nasıl hazırlanır nasıl bir anlatıcı bir ş ekilde kağıda dökülür ve eğer olursaki görüşme randevularında nasıl bir anlatım şekli uygun olur nebiliyim ülke başkanalrının konuşma metinlerindeki gibi eber çalışmakmı uygundur doğalmı davranmak gerekir
ve tüm bunlar için ülkemizdeki hangi medya organalrı ilgilenir ve hangi birimlerine başvuru yapılması gerekir
sonuçta bu projede izlenme oranları artırmanın dışında program için hazırlanmış internet sitesindede program bitse bile 24 saat canlı olarak katkı sağlayacak
böyle bir programla kazancını artıracağı aklıma gelen alanlar ise reklamcılık ekonomi,doğa,insan,canlılar ve işsizliğinde önlenmesine katkı sağlayacak bir çalışma olucak reklamcılıkta yeni reklam tekniklerinin açığa çıkmasına ön ayakta olucaktır
şu an sizlerin her türlü olumlu olumsuz desteğine ihtiyacım var
unutmayalım şarkıdada dediği gibi
"bir dünya bırakın biz çocuklara ıslanmış olmasın göz yaşlarıyla
oynaya oynaya gelin çocuklar el ele verin çocuklar "
herşey çocuklarımızın yarınlarımızın geleceği için