sabroza saygısızlık etme sen ve senin gibiler yüzünden Türkiyede mybb kötü yerlere gidiyor.önce officalde Türkiye yi sen ve senin gibiler rezil etti şimdi sıra r10 a mı geldi. Defalarca sölendi themem ile aranızda olanlar burda kimseyi ilgilendirmiyor.Sana tavsiyem azıcık adam ol kapak filan senin yapacağın işlermi?
sen ne diyorsun ?? officalde durduğum mu vardı benim bak bakalım kaç postum var olum biraz konuşurken mantıklı olun ne sataşıp duruyorsunuz bi derdiniz mi var kapatın çenenizi bakın kendi yolunuza sizden başka sataşan var mı 150 kere görüntülenmiş şu konu sadece 2 niz sataşmışsınız sataşcak olanlardan biride ne yazık ki banlı o da gelirse tam olur gidin olum kendi sitelerinize ben size çamur atıyormuyum
ben türkiyede bir tek sitede bulundum oda mybbdestek.comdu yöneticilik nasıl yaptıysam bırakmasınıda bildim yeri geldiğinde benim hiçbirşeyde gözüm yok ben kaç gündür saatlerimi harcayıp birşeyler için uğraşıyorum sizinle tartışıp değerli vaktimi almayacam böyle şeylerle yeter artık bu konuda tek bir yorum daha yazmayın iki dk efendi olun bu ne ya
bugün bu alemde kimin neler çevirdiğini en yakından bilen benim bana açık açık herşeyi döktürtmeyin o sitelerin birçoğu rezil olur ve yönetimlerinde volta atan birçok kişide... ve Türkiye'de mybb bitme aşamasına gelir yeter artık
bu size son cevabım ilgilenmiyorum sizle boşa post kasmayın