Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplumların tarih boyu karşılaştığı kavim ve ilişkilerin sonucunda bazı fikirler edinmesi doğal fakat ben hiç bir zaman Türkiye'de Pakistan'lıya terörist gözü ile bakıldığını görmedim. Hindistan mevzu ise dünyanın yansıtma şeklinin Türkiye de aynı şekilde vuku bulmasıdır. Sırp, Ermeni ve Yunan mevzuna hiç girmiyorum çok uzun konular olduğu için, Arap konusunda ise devlet arşivleri mevcuttur, isteyen bakar ve kendi kararını verir.

Ayrıca imzanız da kullandığınız ayetten -sanıyorum öyle yanlışta biliyor olabilirim- yola çıkarak imanızı merak ettim, bu yurdun kimin olduğunun.
Siz görmemişsiniz ama durum öyle. "Öyle yansıtıldı diye öyle düşünülüyor" diyorsunuz ama Türkiye'yi de böyle yansıtıyorlar şikayet edilecek bir durum yok yani. Biz acaba İran, yaftalandığı gibi "fakir, yobaz" biryer mi diye, Hindistan sefalet içinde mi diye merak ediyor muyuz, o adamlar da merak etmiyor Türkler cidden terörist mi diye.

İmzam konusundaki sorunuza; evet ayet yanında hangisi olduğu da yazıyor. İnkar edenlere hitaben yazıldığına göre, yurdun sahibi de inkar etmeyenler oluyor böylece. Ama ben daha derin anlamlar yüklüyorum orası bana kalsın.