SanaSevdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet cevap vermiyor belkide veremiyorsun.
O kadar yazmışsın ama sorduğum soruların hiç birine cevap yok nedense Zaten mantıklı insanlar ikimizinde yorumlarını okur ve kimin polemik çıkartmaya meyilli olduğunu görüp,ona göre hak verirler.

Kendi işini kendin hallediyordun madem Sabri bey,Msn listemden seni silmeden önce o yüzden mi durmadan soru soruyordun ? 3 gün önceye kadar Soniq içinde arkasından dümdüz sayıp sövüyordun,şimdi birlikte 3 günde çevirimi yaptınız? Hadi Soniq önceden yapmış olabilir,çünkü o site onundu...Ama sen 3 günde ne çevirdin bunu bi açıkla...

Senin siteyi satın alman benim zoruma gitmez,merak etme işin ucu parada bitiyorsa vereyim parası neyse bırak sen bu işleri.
MNTR ye giren kim diyorsun,e çünkü site kapalı Açıkken az eklenti sömürmüyordun...
DB yedeğini yüklediğimde,girip yazdığın mesajların linklerini buraya ekleyerek bu sözünü sana yedirmesinide bilirim.

Buradaki yorumumu okuduktan sonra sitesine copyright ekleyen bi varlıksın sen

Her fırsatta "themem benim en yakın dostum" diyorsun.. Kime ne? Ne alaka yani? Ondan mı banlıydın thememin sitede? Ekipten şutlandın ve çeviri imzasını sitenden sildin..Senin en yakın dost anlayışın bumudur? Kaldı ki senin dostun da mı var?

Bırak bu işleride verebildiğin ve kapasitenin yettiği kadarıyla sorularıma cevap ver veya bir açıklama yap...Boş boş mesaj kasıp db yi şişirme...
ya sen ne zavallı birisin akıl kıtlığımı var hüseyine ne zaman sövmüşüm ben adam msnimde bile kayıtlı değildi ne alıp veremediğim olacak onunla herşey para değil kubilay para için destek vermiyoruz benim liderlik bir numara olacam gibi bir iddeam yok zaman gösterir mybb destek vermek için geldim sen ve diğerleriyle tartışmak için değil

madem benim derdim para senin gibi ticarete dökmedim host satmaya çalışıyorum md yi kendi sunucuna almaya çalıştın alamadın neden acaba kim sana ne kadar güveniyor madem kötülenmek istiyorsun kötüleyim o zaman saçma sapan konuşma iftiracı söyleyecek çok lafım varda artık takmıyorum seni

mntr den bi tane eklenti indirmedim ki sen ne sanıyorsun sen kendini msnden 2-3 soru sorduk diye bi yerlerin mi kalktı senin ya ne dengesiz bir insansın sen varya

bu mybb de sayınız çok değil 2-3 kişi sende dahil hep tartışma çıkarıyorsun ilgilenmiyorum onurun şerefin varsa muhattap olma artık kes

ben md den banlanmadım birde admindin orda bu kadar sitele alakan yok işte kendim ayrıldım veritabanından 2000 postlu üyeliğimi mehmette sildirdim açıldığında görürsün biraz mantıklı ol da ne oldum değil ne olacam de

rahat ol mybb aleminde ilk ve tek güvendiğim adam mehmettir herkesin yanlışı olur onun bana olmadı olmazda onunla ayrı düştüğümüz konular oldu kalkıp birbirimizi kötülemedik ki sen böyle birisin yaran var sataşıp duruyorsun

cevap vermiyorum sana yaptığım çalışmalar hakkında çekemeyen anten taksın kendine

konuyu kirletme db şişiren sensin artık cevap yok sana konuyu nerden nereye taşıyorsun saçma sapan

hepinizin hakkından gelirim de mybb zarar veriyoruz o yüzden yeter artık herkes kendi yolunda kalsın eskiden yaz aylarında paylaşım olurdu destek sitelerine sunucu dayanmazdı sayenizde herkes uzaklaştı mybbden geliştirmek için değil baltalamak için varsınız

cevap vermiyeceğim bu konulara artık

mybbmod adına bir tek ben açıklama yaparım yaparsam kimse karışmasın

1.6 çevirisi bittikten sonra ilk önce bir aksilik olmazsa mybbmodda yayınlanacak o zaman bakalım ne cevap vereceksiniz sen ve senin gibiler çaldın ettin zart zurt diyemeyeceksiniz o size kapak olur

HelLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çeviri 3 günde bitmedi kubilay, lang dosyalarında 2009dan tarihler var, tamam , sabroza çeviriye pek katkı sağlayamadı ama, hüseyin baya bi uğraşmış, sen sonuca bak kubilay, çeviri bitmiş mi? bitmiş, yayınlanmış mı? yayınlanmış, özgün mü? özgün, e daha ne, bir kişinin ingilizce seviyesi kimseyi bağlamaz, google translate kullanmış olabiliri, ama sonuçta doğru iş yaptılar, kendilerini tebrik ediyorum, ve sonuna kadar kendilerine destek olucam.
yorumun için teşekkürler böle insanları görmek gerçekten güzel kıymet bilen