OLCAYTO85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
modem ömürünü tamamladığı zaman türlü türlü sıkıntılar çıkarabilmekte. Bu da onlardan birisi olabilir.
Eskisi için bende aynı şeyi düşünüyodum ondan değiştirdim yenisinde de aynısını yaşayınca tekrar sorayım dedim.

Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende geçen yıl bir ara kablosuz alayım dedim ama 2 ay kullandım sırf sıkıntı yanımda olmasına rağmen. Hemen zoom x4 eski kablolu modeme döndüm. 8 yıl oluyor sanırım alalı hala banamısın demedi. Bir arkadaş var onlarda kablosuz modemde sıkıntı yaşıyor. Sorun bizlerdemi acaba çözemedim.
Ben bizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Çünkü kablolu ile bağlanırken hiç bi' sıkıntı yokken kablosuzda bi' sıkıntı yaşıyorum.

helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetin gidip gelmesiyle modemin bir ilgisi yok dostum. Sokaktan evinize gelen kablodaki ekler, evinizin verimerkezine olan uzaklığı, splitterin oksit yapması, evde paralel telefon veya telsiz telefon kullanılması hepsi birer etkendir bu konuda. Eğer bu konularda sıkıntı yok ise ttnet i;

444 0 375 ten arayarak sorunu iletin.

Hocam zaten internette problem olduğunu söylemedim ki Kablosuz modemde kopma yaşanıyo,kablolu ile bağlandığım zaman bi' sıkıntı yok işte mesele orda..