Evet cevap vermiyor belkide veremiyorsun.
O kadar yazmışsın ama sorduğum soruların hiç birine cevap yok nedense

Zaten mantıklı insanlar ikimizinde yorumlarını okur ve kimin polemik çıkartmaya meyilli olduğunu görüp,ona göre hak verirler.
Kendi işini kendin hallediyordun madem Sabri bey,Msn listemden seni silmeden önce o yüzden mi durmadan soru soruyordun ? 3 gün önceye kadar Soniq içinde arkasından dümdüz sayıp sövüyordun,şimdi birlikte 3 günde çevirimi yaptınız? Hadi Soniq önceden yapmış olabilir,çünkü o site onundu...Ama sen 3 günde ne çevirdin bunu bi açıkla...
Senin siteyi satın alman benim zoruma gitmez,merak etme işin ucu parada bitiyorsa vereyim parası neyse bırak sen bu işleri.

MNTR ye giren kim diyorsun,e çünkü site kapalı

Açıkken az eklenti sömürmüyordun...
DB yedeğini yüklediğimde,girip yazdığın mesajların linklerini buraya ekleyerek bu sözünü sana yedirmesinide bilirim.
Buradaki yorumumu okuduktan sonra sitesine copyright ekleyen bi varlıksın sen
Her fırsatta "themem benim en yakın dostum" diyorsun.. Kime ne? Ne alaka yani? Ondan mı banlıydın thememin sitede? Ekipten şutlandın ve çeviri imzasını sitenden sildin..Senin en yakın dost anlayışın bumudur? Kaldı ki senin dostun da mı var?
Bırak bu işleride verebildiğin ve kapasitenin yettiği kadarıyla sorularıma cevap ver veya bir açıklama yap...Boş boş mesaj kasıp db yi şişirme...