3 kuruşluk firma demişiniz yanılıyorsunuz. Bukadar başit diyil arkadaşım bu cümle
çok agır konuşmuşun hocam senimi dolandırdılar veya başka birşeymi oldu. hep kendi çıkarlarınızı düşünmeyin derim belki sorun büyük ve müşterilerin zarar görmemesi için güncelleme vb. bakım yapıyorlardır.
ben senelerdir isimtescille calışıyorum NOT: Sadece domain üzerine bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ticketlerede hemen olmasada en gec 2 saat içinde cevap geliyor 2 saatte bu kadar büyük bir yer için normal diye düşünüyorum bazı firmalar kampanya ile isim tescil kadar ürün satamazken isim tescil günlük ürün satışında kendisi ile yarışmaktadır. saygılar arkadaşlar kafanıza göre yılların firmasına küçük mazeretlerle beddua etmeyin derim. saygılar kolay gelsin
bu konuda sana katılıyorum Türkiye'de alan adında isimtescil kadar satış yapan firma cok az alan adı dısındaki hizmetleri için bir bilgim yok isteyen istediği gibi yazıyor anında karalama var hazır bekliyoruz ben daha önce isimtescildeki hesabımda kullnıcı adı giriş sorunu yasadım ordaki mail adresim baskasının eline gecti adamları aradım bloke ettiler anında vede oraya kimlik fotokopisini göndermedende acmadılar zannetmiyorum kişisel bilgileri versinler
saygılar