bu zamanlarda ford focus almanızı tavsiye etmem ciddi bi zarar yaşarsınız.çünki ticari taksi olarak focuslar çok tercih edildi ve şimdi focusları değiştiriyorlar.bu durumda piyasada taksiden çıkma bir ton focus olacak ve normal focus larında fiyatlarını düşürecekler.
Bu cümlelerimi yoğun bir taksici ve galerici arkadaşlarım ile konuşmalarımızdan dolayı söylemek istedim.
Ben kullanıyorum ama nedense öyle düşünmüyorum, 2005'lerin fiyatı sence neden 20 binin üzerinde. Bütün taksiciler focus arıyorda ondan olabilirmi, mesela ankara'da ticariden çıkma tek focus bulamazsın ama ben sana bin tane era gösterebilirim.
haklılarda ama sedan değil hb düşünüyorum, peki sizin o segmentde önerebileceğiniz araç nedir !
benim aklıma gelen o fiyatlarda alabileceğim 307 1.4 hdi,
Peugeot yada renault alırsan ön takıma düzen tutturacam diye ömrünü harcarsın, ayrıca bana kalırsa 307 kazık gibi araba.
307 nin parçası focus a göre bir hayli pahalı.Bu aralar accent era lar çok tercih ediliyor.en büyük artısı parçaları günümüz tofaşına göre bile çok çok uygun.
Değerli kardeşim zaten hyundai era modern tofaş'tır, tofaş'a klima takıp abs koymuşlar başka ne farkı var'ki. Era'nın üzerine saksı düşse ve arabada bir kişi olsa, era yinede üç ceset çıkarır öyle mükemmel bir araba.
Bende var 2000 Ghia. LPG taktırdım çok memlunum, banada "sağlam araba" demişlerdi. Öyleymiş...Alacak arkadaşlara (bütçelerine göre) öneririm.
Yakıt ile ilgili ise:
Denizli den Bursaya Klimayı hiç kapatmadan 0.16 yaktı.
Şehir içinde 0,2 ye kadar kullanıma göre değişiyor.
Ankarada ticari taksi olarak kullanıyorum ve bugün itibarı ile 310000 km'deyim, gerçekten tüm dostlara öneririm ama bulabilirseniz.
Benzer bir konuya yazmıştım
Alıntı
Ben piyasadan anlamam ama sana nacizane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim, öncelikle belirtmek isterim'ki önerilerim kulaktan dolma bilgiler değil kendi tecrübelerimdir. Tecrübe etmediğim hiç bir konuda başkasına fikir sunmam, önereceğim ve önermeyeceğim arabaları çok iyi bildiğim için öneride bulunacağım.
ÖNERDİKLERİM
Birincisi eğer çok temizini bulabilirsen 2004 ve 2005 model Ford focus, bu serinin vidaları dahil her şeyi ABD malı ve montaj fabrikası İNGİLTERE'dir. 2004 ve 2005 modeller ticari taksi olma hakkını kaybettikleri için fiyatları normal seviyeye düştü, 2005 ve 2008 arası yani orta kasaları kesinlikle önermiyorum malzeme kalitesi düşük ama titanium kasalar çok iyi.
İkincisi yine Ford tarafından üretilen Volvo S serisi araçlar, S serisinin en spor görünümlü olanı S40 modelidir ama S60'ta hani al benisi yüksek bir modeldir. Bu aracın artılarını ve eksilerini yazmaya gerek duymuyorum, çünkü çok önemli artılarının yanında basit bir kaç eksinin önemi yok diye düşünüyorum.
Ford önemli artıları;
1) Yedek parça sorunu yok ve fiyatlar çok uygun, orjinal yedek parçaları ABD malı Motorcraft'tır. Yerli üretim Otosan'da orjinal yedek parça sınıfında'dır, ayrıca Look ve Delphi marka yedek parçalarda orjinal ürün kalitesindedir. Benim önerim Motorcraft kullanmanızdır, motorcraft markası Ford ürünlerinin resmi yedek parça adıdır.
2) Ford focus'ta adeta bir kamyon şasi'si mevcut, kafa kafaya diye tabir edilen önden çarpışmalarda, takla atmalarda ve arkadan aldığı darbelerde içerdekilere bir şey olma ihtimali gerçekten sıfır, araç iç döşemesi çok hafif bir materyalden yapılmış ve ağırlık aracın şasisin'de (örneğin hyundai era focustan ağırdır ama bu ağırlık arac içi malzemenin dönüşümlü plastikten olmasından kaynaklanıyor)
3)Quadro diye tabir edilen dört bağımsız aks sistemi aracın savrulmasını imkansıza yakın hale getiriyor, eğer bir focus'u savurmayı başarmışsanız demekki siz kasapsınız. Lastikleri iyi ve doğru tercih yapılmışsa savrulma ihtimaliniz gerçekten sıfırdır, dört tekerde bir birinden bağımsızdır. (2010 yılında hala arka dingille üretilen önden çekişli araçlar var, bkz. chevrolet cruze, hyundai era vs)
3) Ford motorları alümünyumdur ve hararet alt noktası 105 derecedir, yani fan 90 derecede değil 105 derecede devreye birinci kademeden girer. Fan gerçek anlamda 115 derecede devreye girer, yani bu motorun hararet yapma ihtimalide sıfırdır. Mesela hyundai 100 derecede üst kapağı eğer, buda size 600 lira masraf demektir'ki zaten hyundai'ler bunu sürekli yapar.
4) Bir focus aldıysanız bu arabayı kullanırken kendinizi 1960 model makaslı bir cadillac kullanıyor gibi hissediyorsunuzdur, çünkü çok manyak bir süspansiyon var arabada. Size bu konforu sağlarken arabanında yola güvenle tutunmasını sağlıyor, hyundai gibi arabalarda başınıza gelen tavana gel git'ler bu arabada başınıza gelmiyor.
Ford önemli eksileri;
Bu Ford mühendislerine sormak lazım bu mükemmel aracı yaparken neden bazı şeyleri atladınız diye, çünkü yuh dedirtecek şeyler var.
1) Ford focus aldıysanız ön sağ ve sol'dan kaza yapmamaya bakın, aracın en zayıf yeri orası ve 6000 TL masraf çıkabiliyor. İç çamurluk 1800 lira, dış çamurluk 360 lira ve eğer şanslıysanız şasiye bir şey olmamıştır.
2) Focus kakışta ağırdır ama yarıştığım tüm arabaların tabiri caizse uzun mesafede eline vermişimdir hehehe, çünkü arap atı gibi meret gittikçe açılıyor ama klimayı açarsanız kalkışlarda buna pişman olursunuz. Bir türlü aklım almıyor neden tüm fordlarda klima motoru bu kadar etkiliyor, diğer arabalarda bunun çok sorun olmadığını görüyorum.( ford klimada derin dondurucu gibi mübarek insan gerçekten donuyor)
3) Maalesef bir Ford klasiği daha,ford yakıtta Hyundai kadar cimri değil ama öyle abartılacak kadarda değil. Hyundai km'de 0,17, focus km'de 0.20 krş yakıyor.
(Yazmazsam çatlarım; 115 derecelik motora neden adam gibi su bidonu koymadınız'ki motorcraft bidonlar ikide bir çatlıyor, çok şükür otosan bidonlar sağlamda çatlamıyor.
ÖNERMEDİKLERİM
Renault ve PSA (Peugeot ve Citroen) grup arabaları, bu arabalarda akıl almaz bir ön takım sorunu var. Megane 2 ön takım hatası nedeni ile tüm dünyada geri çağrıldı ama TÜRKİYE hariç, bunuda sizin yollarınız zaten çok bozuk diye açıkladılar. Megan 2'nin ön takımının dizilim hatasını, bu arabayı satın alan bir Belçikalı mühendis fark etmişti. Hangi şehirde olduğunuz fark etmiyor, bir reno yada psa sahibiyseniz ön takmınız en fazla bir hafta düzen tutuyor.
Önermediklerimden biriside Audi, konforuna ve kalitesine söz söyleyemeyeceğim bu arabanın motoru maalesef kaldır at cinsinden. Gerçekten iyi bir şöförseniz ve tüm bakımlarını dört dörtlük yaptıysanız, bir audi motor 1000000 km yol yapabilir ama ondan sonra motor yaptırırım diye heveslenmeyin çünkü boşuna masraf yaparsınız (bkz. ben A6'ya o kadar uğraştım ama olmadı)