SanaSevdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce devir edilen sitenin, 3. gün çevirisi yayınlanıyor veeee Çeviri SoniQuake & **SaBRoZa** Bana Aittir. deniliyor... 3 günde ne çevirdin? ne kadarlık çeviri yaptın 3 günde ? O değil de,ingilizceniz ne düzeyde? Kaç eklenti çeviriniz var? Türkçe'yi ne kadar düzgün kullanabiliyorsunuz ki? Google translate kullanmadan kaç düzgün ingilizce cümle kurabilirsiniz sn. sabroza?

En çok merak ettiğimde; Kendi sitesinden bile Mybb copyright ve çeviri bilgilerini silen kişi,çeviri yaparken emeğe ne kadar saygı göstermiştir?

Aydınlatın beni sn. sabroza
Bir site satın aldım bu kimilerinin zoruna gitmiş gördüm ki kim dedi sana 3 günde çevrildiğini sen ne biliyorsun ki sana açıklama yapmak durumunda olayım. Hizmetverirken hesap vermek zorunda değilim mybb iyi işler yapmak için o siteyi aldım seninle ağız dalaşı yapmak için değil şu mybb nin bazılarınız içine ettiniz sürekli kavga sataşma çıkara çıkara mybble tanışan insanlarıda soğuttunuz kaçırttınız yeter artık çocuk gibisin kubilay seni dinlemiyorum cevapta vermiyorum sana mybbmod aldım her sorumluluk bende veremeyeceğim hesap yok sen kendi işine bak takmıyorum seni

Son olarak themem en yakın dostum bunu herkes böyle bilsin daha 2 gün önce telefonda görüştüm birçok şeyi konuştuk aramızda o bile hayırlısı olsun diyor site için kalkıp ne galezin varsa kubilay ortalık karıştırıyorsun sıkıldım senin bu agresifliğinde bi insan her zaman olumsuzluk mu yapar ya hiç mi düzgün bi günün olmayacak senin

bundan sonra atacağınız çamurlara cevap dahi vermeyeceğim kendi işime bakıyorum

_TurKishPoweR_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum.Biz mntrde kara listeye almıştık sanırım sabrozanın sitelerini.
mntr giren kim ?? ordan destek alan kim ben kaç yıldır kendi işimi kendim hallediyorum destek aldığım yok hiçbir siteden bu tür şeyler beni bağlamaz kendini tatmin edersin

kimse copyright silmedi bilmeden konuşma ben aylardır nette değildim yöneticilerden biri yapmış onu ve daha geçen gün fark ettim düzelttim

artık konuyu kirletmeyin mybbmod size rahatsızlık veriyorsa adım dahi atmayın çünkü ben kendi işimi yapıyorum sizinle uğraşıp vakit kaybedemiyeceğim biraz olgunlaşın artık bırakın şu kavga çıkartmaları laf yarışına girecekseniz pek ala cevap veririm ama değmez sizin için nede diğerleri için ben hizmet veriyorum beğenmeyen almaz almıyorsunuz bari bulaşmayın millete mybb zarar verip durmayın hepinize söylüyorum sadece ikinize değil mybb için üretin liderlik hırsı bürümesin

yeter cvp vermiyorum ikinize tek kelime dahi