github.com, sourceforge.net, ohloh.net gibi yerler varken neden önemli dosyaları FTP de tutarlar ki, hem bu ilk de değil?
tr.wordpress.org olarak benzer araçlara zaten sahip olmaları gerekirdi...
Özellikle github.com da taglar'dan otomatik dosya oluşturulabiliyor. Wordpress dil dosyasının .po, .mo olmasını hep bir dezavantaj olarak görmüşümdür.
Örneğin:
http://github.com/angelside/phpBB3.T...yasi/downloads
.
Tabi ki böyle olmalı. Koskoca WordPress yani gidip açık kaynak kodlu yazılımların biriktirildiği ve geliştirildiği zamanlarda sürüm notlarının ve eski sürümlerinin bulunabileceği ve barınabileceği yerlerde olması gerekir dosyalarının. Siz bu konuda çok duyarlısınız, PhpBB 2'den beri sizi takip ediyorum Alexis hocam, hatta hatırlarsanız sizinle iş bile yapmıştık forum ile alakalı.
Türkiyede Resmi Wordpress Sitesi açığı var. Kapatmak lazım. Güzelde proje aslında..
Bu konuda gerçekten sana katılıyorum. Bak mesela kendimden örnek vereyim sana, ben WordPress'i tanıyalı yaklaşık 7-8 ay oluyor ve WordPress-TR forumlarına yardım almaya girdiğim zaman konulara baktığımda 2007, 2009 gibi son mesaj tarihleri görüyorum yani hiç güncel değil. Bu konuda aslında güzel bir proje düşünülmesi ve düşünülmekten ziyade bir şekilde hayata geçirilmesi gerekli.