gel bak xg kodlarını bulursan konuş kardeş biz 5 kişilik ekip scripti baştan aşağı düzenledik. O yüzden bilmediğin konular hakkında yorum yapma en azından kensin bi ekle de sonra sat sende bi kaç bug şuan mevcut mesela onları bul düzelt tamam der özür diler çeker giderim
Yahu madem xg kodu yok scriptinde görünümünüde değiştirseydin.Changelog kısmında neden 2.9.4 taban alındı diyor.Boş laf bunlar ama havalar sıcak çok dışarda geziyorsun galiba.Başına güneş geçmiştir (: Neyse artık tavsiyem kendi konuna dön.Sana cevap yazmaktan yoruldum artık.Ben sıfır bug garantisi vermediğimi söyledim konuda.xg project 2.9.2yi taban aldığımı söyledim.Eklentiler belirtildi.Ben her şeyi belirtmişken sen diyorsun ki script xg project.Ben zaten söylemiyor muyum ? evet.Sen diyorsun ki bug var ?(o da bir muamma ya neyse .. ) Ben zaten sıfır bug garantisi vermediğimi söyledim mi ? evet.O zaman sen niye benim konuşmalarımı tekrarlıyorsun ? Ben senin söylediğin şeyleri zaten belirtmişim bu şartlarda alan alır almayan almaz kimseyi zorlamıyoruzda (: Hadi kendi konuna alayım seni