tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmalarına dikkat et, adam ol, insan ol. Orda sen birşey yapmazsan sana onu yazmaz. Onu yazması için gerektirdiği sebepler belli.
Hadi yaa, kardeşim bak rica ediyorum senden ben niyeti bozsam niye buraya yazayım kendim programcıyım seni baltalamak istesem elimde br oyun sitesi yok seni tanımam etmem oyun yazılımı yapmadım sadece incledim klavyeye bile dokunmadan siteyi dolaştım ve ya sql injection yapacak bir kelime yazmadım hani insan yazar yaa klavye ye

asdasas diye giriş yapmaya bakar belki alışkanlıklabastıysam bilmiyorum ama senin yaptığın büyük bir ayıp,terbiyesizlik sql injection yapılacak özel karekter girmedim
daha cevap yazcaksan özelden at ordan konuşalım...
Eğer ki o küfürü üstüme alsaydım buraya yazmazdım ... ama birileri yanlış yapıyorsa bedelini ödemeyez telafisi olmaz ama yaptığının farkına varılmalı

bu çocuk oyuncağı değil ki yada işini zamanında teslim etme değil ki bu drek insanı duygularla oynama sabır ölçme insanı gerçekten insanlıktan çıkar ma

programcı kardeşim madem kendin yazdın sana hayyatta başarılar benden ucuz kurtuldun inşallah ağır bedeller ödemessin

haa bu arada hiç bir zaman kendine güvenme ben okadar siteler yaptım bi hata olduğunda olurmu öle şey,olmaz yanlış yapmışındır demedim.insanlık halidir ,dalgınlıktır bir gözden kaçırma olabilir neticesinde insanız ....

senden şunu beklerdim bakıcam siteye ,olasıkları gözden geçircem şunları yaptıysan olabilir yada kusura bakma ben bi eksiklik yapmışım diceksin.

Ama ben bırakmıcam başka ip den bakıcam eksiğini sölicem ....