Keops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi şu şehit olaylarına vurmasanız. Türkiye üç günde bir şehit veriyorsa Filistin günde üç şehit veriyordur. Siz hangi birine üzüldünüz illa ölenin bu ülkeden mi olması gerekli ? Onlar da müslüman onlar da kardeşlerimiz. Alakasız konuları birbiriyle bağdaştırmayın lütfen.
Her şeyi Filistin olaylarına vurmasanız?
Benim sorunum dururken, benim kardeşim ölürken, benim vatanım üzerinde pis oyunlar oynanırken Filistin'de ne olduğu, kimin öldüğü beni igilendirmez. İlgilendirmesi, üzülmemiz gerekir ama benim sorunum duruken başkasının sorunu ile ilgilenemem. Banane Filistinden, banane İsrailden? Önce kendi sorunumuza bakmamız gerekiyor. Daha sonra düşünürüz, bir şeyler yapmak isteriz, ilgileniriz, üzülürüz.
Ayrıca nereden biliyorsun Ali'nin, Veli'nin ya da benim inancı mı? Belki Ateist'im?
Benim üzülmem için ölenin bu ülkeden olması, kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazması önemli. İnanıcı beni ilgilendirmiyor, bu ülke için canını versin, bir şeyler yapsın, ister ota tapsın, ister Yahudi olsun, ister Hristiyan, ister Müslüman.