Emrahca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet sizede bir adet tema verdim. Yanlız her akşam her akşam birşey istenmezki. Tema veriyorum halihazırda üstüne şunu yapalım, şurasını değiştirelim diyorsunuz. Şu ana kadar tüm arkadaşlara yardımlarımı esirgemedim. Herkezle tek tek uğraştım yardım ettim ki herkesin doğal hakkı. Ama bir yere kadar ilgilenebilirim. Bizimde işimiz gücümüz var her akşam sizinle ilgileneceğim gibi bir sözde bulunmadım. Sağlıcakla kalın.
Arkadaşım temayı almadan önce size söyledim bunları eğer bunları yapabilirseniz alırım dedim tamam dediniz herşeyi yazdınız düzelttiğiniz bi tane yer var oda 1o dk ilgilemediniz şu an temayı hiç bir şekilde kullanamıyorum neye yaradı her yeri yarım mesajı yazalı kaç gün olmuş gelmiş daha yeni cevap yazıyosun bumu senin iş ahlakın kaç kere mail attım dönüş yapmadın yapma gereği hissetmedin verdiğim paranında bi ehemmiyeti yok ama iş ahlakı diye bişey var parayı almadan önce tamam yaparım sorun olmaz her türlü desteği veririm de parayı alınca bi kere msn de online ol ondan sonra kaybol ortalıktan gel buraya işim gücüm var de oldu ne güzel savunma tamam yani kurtardın şimdi temayı düzenlemekten hakkında konu bile açmadım rencide olmasın diye ama anlayacak kafa nerde temayı bu şekilde bıraktığın için verdiğim parayı helal etmiyorum bilesin....