GuNDuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili Konu Linki:
https://www.r10.net/site-satisi/67919...atiliktir.html
Bu bana sattığı sitenin database'sidir. Ödemeyi yaptığım halde domain transferini 2 günde anca gerçekleştirttim, kişi güvensizdir. Siteyi taşıdığım halde, VPS'nin çok iyi olması durumda 2. gün hit % 65 düştü. Bu database kesinlikle bana aittir. İsteyene database'nin bağlı olduğu site linkini PM atabilirim. Siz siz olun alışverişlerinizi r10.net içersinde PM olarak gerçekleştirin. Anlık ileti (Msn) ekleyin, görüşelim anlaşalım diyen kullanıcılardan korkun. Alışverişinizi r10'da tamamlayın.

r10 yönetimine arz olunur.
sana başka birşey demiyorum,sana siteyi satarken konuda siteyi taşıyacagım felan da demedim,ama yinede siteyi taşıdım.Herşeyine yardımcı oldum.Bu sattıgım database demosunu sana atarım.Bu kadar da nankörlük yapmayın.Buradaki sattıgım database başka bir sitenin database'si.Demosunuda atarım hiç meraklanma,bir kişiyi karalamak çok kolay degil mi ?

Kişi güvensiz diyorsun;Bunu neye dayanarak söyledin paranımı çaldım,yoksa siteyimi vermedim ? Neyin kaldı bende onu söyleyebilirmisin,elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalıştım,dügünümüz var diye 2 gün geciktirdim domain transferini bunun içinmi güvensiz oldum ?