kartalucusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam birde rss aggregator ile imlemeyi birleştirebilirseniz ileride müthiş olur. WP-traffic eklentisinde böyle yapılmış. Rssden çekiyor otomatik imliyor.

bu arada imleme eklentiniz yazı yayınlandığında captcha istemeyenlere otomatik mi gönderiyor, yoksa biz manuel mi yapıyoruz. Aklımada gelmişken captcha kıran imleme V2 de çıkacak mı
Merhabalar hocam, Captcha kıran siteler var zaten onlarla uyumlu api ile bir program oluşturulabilir. Ama şimdilik yinede yetersiz google'un recaptcha'sını kırmakta başarısız ama diğerlerini rahatça kırıyorlar. Bu durumda daha gelişmeleri lazım bir programa entegre etmek o kadar emeği yaralamak demek ya tam kıracak programı çıkarıcaz yada yarım yamalak program olacak. Ben eksik şeyleri sevmiyorum. Şimdilik manuel captcha giriceğim programlarda. Ama araştırmalarım devam ediyor. Yabancılar bulmuştur onunda bir yolunu. Veya bulmazlarsa ileride bana yazdıracaklar google'a bir çalım atalım

captcha istemeyenlere otomatik mi gönderiyor, yoksa biz manuel mi yapıyoruz. demişsin otomatik yolluyor. Captcha soranlardada sadece captcha'yı giriyorsunuz. Sonrasında captchalı siteleride otomatik yolluyor.