merhaba arkadaşlar ttnetin 1 mbit sınırsız tarifesini kullanıyorum. uzun süredirde ttnetten arıyorlar 8 mbps lik tarifeye geçirmek için. 8 Mbps'ye kadar LİMİTSİZ internet 5 ay boyunca ayda sadece 15 TL! Ayda sadece 15 TL'ye hızınızı 8 Mbps'ye kadar artırabilirsiniz. gibi bir kampanya 24 ay taathüt etmek gerekiyormus. yalnız 15 gb dan sonra hız düşüyormuş nette gördüğüm kadarıyla düşmeyenlerde var kullanan arkadaşlara bir sormak istedim. yada bu kampanya haricinden normal olarak geçiş yapsam ileride begenmediğim takdirde eski tarfiye geçişte problem olurmu acaba düşük fiyatlı diye vs.
8 Mb NetLimitsiz 'in iki seçeneği var.
1.Normal tarife: Bu paketi seçerseniz ki (şuan kampanyada ki paket bu) Kesilmeler çok fazla olacaktır.Büyük dosya indirmeye kalkarsan yanarsın yarıda kalır al tekrar baştan... Bu sorunlar malesef fazla. Aylık ücreti kampanyasız 49 tl.
2:Profosyonel tarfie Bu paket normal pakete oranla daha çok indirme sansı ve hız veriyor. Bu paketle hızın kolay kolay 7 MB'ın altına düşmez.Kesilmeler çok nadir olur örneğin ben adobe flash cs5 indirdiğim halde hiç kesilmedi üstüne bir kaç dosya daha indirmiştim.Fiyatı 65 TL.
Kısacası Ya tamamiyle sınırsız 8MB Alınız yada 8 MB Net Limitsiz Profosyonel paketi alınız.