JohnnyVicious can dostumdur. Hesap hack değildir, orada yetkisi olduğu için oraya konu olarak açmasını istedim. Yargısız infaz yapmayınız.
+ Olarak phis ile bu hesabı hacklemiş olsam bundan daha iyi bir hesabı buraya yazardım değil mi. Lütfen bir yorum yazarken önce bir düşünün.
Saygılar.
1.Sen Johny'sin.
2.Şimdi ne alakası var daha iyi hesabı koyardım diorsun demekki elinde bu vardı bunu koyuyordun.
3.Ayrıca benim konularımda kimseye birşey verdiğim yok onlar oldu bitti ayrıca sattıgım adama sorabilirsiniz hackmı değilmi güle güle lütfen daha aydınlatıcı cevap bulda gel daha iyisini koyarmış demekki elinden bunuda çıkarmak istiyorsun hadi güle güle.
Neden sürekli kaos orta mı yaratmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Amacı nedir yani. Düzgünce sorarsanınız herşeyin illa ki bir cevabı vardır. Geçenlerde bu hesabı arkadaşım verdi. İşime yaramadığı için satışa çıkardım. Her iğne de, ip sokacak bir delik aramayın lütfen.
Ne alakası var kardeşim arkadaşın vermişmiş verdi madem kilidinide açar verir saçma saçma bahane bulmaya çalışıyorsun bari daha mantıklı birşey uydur madem arkadaşın satmanı istiyor neden kilidini açıpda vermiyor.
Çocuklukdan başka birşey değil...