ilginç bir konu olmuş benim beklentimi karşılayacak televizyonlar henüz icaat olmadı malsef

benim beklentim :
1- internete bağlanıp gelişmelere göre kendini geliştirsin
2 -parmak izim ile benim seçtiğim programlardaki kanalların listesi açılsın

3-üzerindeki yüz tanıma fonksiyonuyla ruh halimi analiz edip kendi temasını renk paletlerini izlemem gereken programları benim kontrol ediceğim izleme rehberine eklesin (örnekle: ruh halime göre sağlık programalrını rehbere ekliye bilir )

4-tansiyonumu şekerimi ölçerek doktorumla kameralı görüşmemi sağlaması

5-uyumlu cep telefonumla televizyonumun bazı fonksiyonlarını kulalnabilceğim cep telefonumdaki programıyla uzaktan bağlanarak evdeki güvenlik sistemlerini bilgisayarımı kontrol etmemi sağlasın

6. ajanda hafızasına kayıt ettiğim bilgilerle partiye eğlenceye ihtiyacım olduğu analrı analizlere bağlı olarak hesaplasın önce bana sms atarak onayımı alsın sonra bana parti düzenlesin kayıtlı listemdeki tüm arkilerime mail yada sms atarak onalrın nelerden hoşlandıkalrını net ür müzik yemek içki gibi durumlara göre uygun fiyatlı online siparişler versin

7. son olarak mevcut tvlerdeki bilinen özellikleri yapsın forograf mp3 çeşitli video formatları falan bilinen şeyler işte

böyle bir televizyon yapıalbileceğini sanmıyorum ama bekliyelim bakalım zaman ne gösterecek