Hayırlı olsun sabroza.Herkes işini özgün yaparsa zaten sorun olmaz diye düşünüyorum Hüseyin nasılsa sende öyle devam edersen diğerleri gibi sönüp gitmezsin eminim.Başarılar.
o konuda rahat ol sinancım diğerleri beni ilgilendirmez tüm mybb sitelerinden daha farklı işlerde yapabilme temennim var bir ekip olduğunda daha da kolaylaşacak işimiz
ben baştan uyardım herkesi aldığım sitenin tüm hakkı artık bana ait ben sorumluyum
ben kimlerin bu alemde ne yaptığını karşılığında ne gördüğüne şahit olan biriyim ki çok iyi biliyorum neler yaşandığını ve bu yaşananlar yüzünden bu mybb aleminden herkes soğudu eskiden 20 nin altına düşmeyen online sayısı şimdi zor toplanıyor sürekli kavgala bir yere varılmaz
smfde de 10larca site var hiç görmedim kavga ettiklerini birbirimizi yiyeceğimize rekabetle bir yerlere gelelim biz rekabet ettikçe mybb kazansın popülerliği artsın görüyorum ki birçok webmaster sitesinde mybb fazla önemsenmiyor desem yeri alt forumlar halinde mybb açılmış bu sistemin smf den phpbb vs den daha iyi yanları var neden baltalayacağımıza adam gibi işler yapalım üretelim eğer saçmalamaya devam edersek mybb kısa süre sonra türkiye'de biter bir daha toparlanmaz
siteyi elime aldım attach yemiş hep vs saldırı çeşitlerinden çok var umarım ki bu site bendeykende aynı sorunlar yaşanmaz yaşanırsa her türlü yol mübahtır artık sonu mahkemeye kadar gider ve ben bir adım atarsam bi konuda asla o adımı geri bir daha atmam inceldiği yerden kopar herşey
md de emeğim çok geri gelmesini temeni ediyorum ki geri gelecek çok yakında onlarada başarılar dilerim en başta themem kardeşime kankama sonsuz sevgiler
dipnot: o eksi repi veren şereften yoksun şahsiyet kendisini biliyor... akıllı ol