Arkadaşlar bir derdim var =) (Forum 24 saat geriye alındığı için konuyu tekrar açmak zorunda kalıyorum!)

Şuanda Lise 3 bitirdim Lise 4'e geçiyorum, Ticaret Meslek Lisesi Okuyorum, Bu yıl haftanın 3 günü staj (bilişim) 2 günü okul şeklinde 1 yıl bekliyor beni. Öte yandan web site işleriyle de uğraştığım için boş vaktim olamayacak artık bitti lay lay lom günler =)

ÖSS sınavı için Dersaneye gitmem gerekiyor çünkü; dersane şart değil evet, kazanmak isteyen zaten kazanır ama şunun bilincindeyimki Dersane'nin rehber öğretmenleri biraz gaza getiriyor, sürekli yapılan sınavlar ile hızlı soru çözme becerisi gelişiyor, ve bir de hem okul, hem staj hem de kendi işlerim dolayısıyla benim adam gibi kendi isteğimle oturup test çözesim gelmiyor, yani dersanesiz motive olmam zor. Benim canımı alın ama internetimi almayın Tabiki fedakarlıklar mecburen yapılacak...

Şimdi asıl sorum:

Ankara'nın Eryaman semtinde oturuyorum, Eryaman, Elvankent, Sincan çevrelerinde gidebileceğim (Kızılay, Ulus, Sıhhiye tarafından istemiyorum çünkü Eryaman'a uzak. Git 1 saat, Gel 1 Saat Toplam bi gidip gelmek 2 saatimi alacak boş yere zaten benim vaktim kısıtlı bir de Ankara'nın merkezi kabul edildikleri için fiyatları resmen uçuyor boş yere) öğretmenleri yardım sever, memnun kaldığınız, fiyatı uçmayan, bana fazla uzak olmayacak sizin memnun kaldığınız dersaneleri lütfen buradan paylaşırsanız çok sevinirim, Dersanelerle gidip konuşacağım ancak buradan ön bilgi almak istedim, Şuan tatildeyim 17 Temmuz'da Ankara da olacam ve hemen ehliyet kursunun ardından sınava girecem, öte yandan diş tedavim de olacak, neredeyse dersanelerle görüşmek için bile vakti zor bulacam, bu kadar sıkışacağım bu sene...

Lütfen giden, gören, bilen arkadaşlar en azından X dersanesine gittim iyi değildi bile yazsanız yeter.

Saygılarımla...