TTNET Alamaz ki tek o değil ki o ve almaya ne hakkı var ki diyenlere hitaben?
Neden marka tescili: Gerek üretim, gerekse hizmet işletmeleri ürün veya hizmetlerini ayırt etmek için kullandıkları markaları bir başkası tarafından taklit edilmemesi için onları "marka tescili" ile koruma altına almalıdırlar. “Marka tescili” kullanılan
isim, logo veya ayırt edici işaretin birebir aynısının veya benzerlerinin kullanılmasını engelleyen en önemli ve güçlü kanuni yoldur.
Bu madde sunu derki?
2007/57842 31.10.2007 aile koruma şifresi TTNET ANONİM ŞİRKETİ (243848) 09 / 35 / 41 / 42 /
2007/57841 31.10.2007 aile koruma şifresi şekil TTNET ANONİM ŞİRKETİ (243848) 09 / 35 / 41 / 42 /
2007/57843 31.10.2007 ttnet aile koruma şifresi TTNET ANONİM ŞİRKETİ (243848) 09 / 35 / 41 / 42 /
tarifinde TTNET tarafından alınmış olan aile koruma şifresi markası logosu ve sekli yanlızca ttnet anonim şirketine ait olup bu şirkete faydalı veya faydasız hiçbirşekilde kullanılamaz...
Alamaz mıydı gerçekten ican kurallarına göre alamazdı? İlk gelen alır alan kullanırdı? ama ne sekilde yukarıda ki markaya zarar vermemek yukarıda ki markayı kopyalamamak koşulu ile elinde tutabilirdi? Ama arkaads diyor ki? Ben o firmanın o markası hakkında bilgi verip nasıl kullanılacağını gösteryordum buda yetmedi isim o firmanın markası olunca bende bi kurnazlık edip hazır boşta iken alıp firmaya satmak istedim...
bu durumda olay ican ı aşar marka haklarını ihlale ulasır ki burada yasalar devreye girer.. ve TTNET o marka hakkını gösterir? Bu durumda iki sonuç ortaya çıkar?
Avukat sağlam ise alan adını o marka hakkında kullanmamak ile elinde tutmyı basarır ki su sartlarda olabildiğine zor bir durum..
Diğeri ise alan adını firmaya iade etmek zorunda kalır? Firma bu durumdan zarar gördüğünü iddaa eder ve kantlayabilirse de tazminata bile dayanır...
telif hakkıı bu boru değil osuna vermiyo adamlar o kadar parayı? Süs olsun diye verilmemiştir o kadar para eminim