Özelleştirmelere karşı olan biriydim.Staja başlarken belediye de başladım ve belediye de staj yaparken çeşitli devlet dairelerinde bulundum ve gördüklerim gerçekten içler acısı. Belediyelerde bir kadrolu birde taşeron firmanın verdiği elemanlar oluyor, taşeron firmanın verdiği eleman kadroluyla aynı işi yapmasına rağmen en azından 3 katı maaş farkı var. Her sabah giren herkes giriş kartını okutmak zorunda, kadrolu kodoman memurlar, giriş kartını okuttuktan sonra, çıkıp cafede çay kahve içiyorlar.Normal olarak 8.30'da iş başı 4 de paydos, ancak bunlar sırtını devlete dayadıkları için rahatlar 8.30'da gelirler kartı basalar çıkarlar 10da işe gelirler kakara kikiri derken saat 12 olur bir kaç iş yaparlar sonra öğle paydosu öğle paydosu biter saat 1.30 olur gelirler çay kahve içerler saat 2 olur 2.30 olur 1 saat çalışırlar yada çalışmazlar. Bu devlettin sattığı tesisler memurlara özel tesisler, üzülerek söylüyorum ki bizim insanımız rahatı buldumu çöküyor, kamuya giren kadroya girenler yatıyor, özel sektörden gelenler çalışıyor. Akp hükümetinin kadrolu kodomanları saf dışı bırakmak için yaptığı bu atağa destek veriyorum.Ancak onlarda suyunu çıkardılar önüne gelen yeri satıyorlar. Tofaşın bile hisseleri satıldı.