Çok ilginç insanlar var bu ülkede. Ben normal bir vatandaşın bu tür alanlardan yararlandığına hiç şahit olmadım. Emekli bürokrat bi abimiz vardı izmirde, gittiği yerlerden bahsederdi arada bir onlar için çok cüzi fiyatları varmış biz girebilirmiyiz dedim cevap; oralara bildiğin sıradan vatandaşlarda girebilir ama hoş karşılanmıyor 100 kişiden 99 una sor oralardan yrarlanmayı düşünmez.

Evet çok doğru söylüyor normal bir vatandaş yararlanmıyor ve eminim bu tesisler her yıl zarar ediyordur. Ne hikmet bilmiyorum ama devlet işletmeleri sürekli zarar ediyor, özelleştirildikten sonra kar rekorları kırıyorlar.

Bunun memleket satmayla da alakası yok. Ülker firması gitti dünyanın en büyük çikolata firmasına 700 milyon dolar verip satın aldı. Şimdi o firmanın olduğu ülkeyi satın mı almış oldu? Ya da Almanyadaki türkleri düşünün onca mal mülk var o zaman onlar almanyayı bölüyor topraklarını parçalıyorlar. Böyle mantıksızca bir düşünce olamaz. Parası olan türk yatırımcılar da var madem çok duyarlılar onlar alsınlar.

Son bişey; devlet ticarethane değildir. Stratejik yerler de satılmıyor zaten.