protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inanarak degil. Ortadaki datalardan belli. BUgun telekom ozellesmeseydi, bu forumun uye sayisi su andakinin yarisi bile olmazdi. Telekom ozellesmeden once eve internet almak icin bile rusvet veriyordun. Istanbul gayrettepede ben rusvet verdimde, eve internet baglatabilmistim.
Telekom 2005'te özelleşti ve ben bu tarihten önce kolaylıkla adsl bağlantısı almıştım.

GeniusTurkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim nederse desin Sosyal tesisler adı altında milleti asıl o sosyal tesisçiler sömürüyor. Özelleştirmeyi bu yüzden destekliyorum. Arkadaşlar örnek TTNET. Hadi eskiden çok kötüydü. şimdide kötü ama 256 Hız nerede 8 Mbit nerede?

Yapmayın arkadaşlar. Güya internetten anlayan kişiler olarak TTnet'i beğeniyor muyuz yani? Aradan geçen 5 sene de hala 256kbps mi kalacaktı hızımız? Şuan aynı paraya 8mbps mi kullanıyoruz. 8mbps'e kadar kullanıyoruz. Harcadığımız paralar bize söyledikleri yalanları inandırabilmek için yaptıkları reklamlara gidiyor. 5 sene yerinde sayacak hali yoktu elbette. Devlette de aynı ivmeyi yakalardı. Satmayı bilen adam iyileştirmeyi de bilmeli. Söz konusu stratejik bir kurumsa özellikle.