Adamlara termal macun soruyoruz bilen yok Adamda bilgisayar tamircisiyim diye geçiniyor. Açmış kasayı ne yaptığını oda bilmiyor.

Baba parasıyla dükkan açıp içine kendinin bile neye yaradığını bilmediği malları yığıp feysbukta kız avlayan adamlar işte Bi format atmayı bilirler başkada bişey bilmezler. Gelen bilinçsiz müşterilerede işe yaramayan pahalı şeyleri kakalayıp ben bilgisayarcıyım diye geçinirler.

Anlatıp anlatmamakta kararsızım ama ucundan bucağından size biraz anlatayım. İSMEK bilgisayar bölümüne gitmiştik geçen sene. Maksat biraz dalga bide (hiçbir halta yaramayan) sertifika nedeniyle. Sözde bilgisayar öğretmeni bize bilgisayar öğretecek tam tersi hocaya biz öğretiyoruz. Hoca daha ram markası bilmiyor. 2 ram markası var biri winston diyor. (Bildiğiniz sigara olan işte ) Bi üniversitede bilgisayar bölümü bitirmiş ama onu gördüğümde kaderime ağlıyorum O orda öğretmense benim bu bilgiyle googleda bilişim direktörü falan olmam lazım veya microsofta genel müdür falan valla

Birde böyle hiçbir işine yaramayacak olmasına rağmen ve tek yaptığı feysbuka yutuba girmek olan ilkokul çocuklarının altında 4 çekirdekli bilgisayarlar varken benim gibi birinin elinde 5 senelik taş devri bilgisayarı olması beni deli ediyor O bilgisayarlar bende olsa yapmadığım proje kalmaz sırf bilgisayar kaldırmıyo diye sadece firefoxu açıp nette dolaşabiliyoruz Harcanıyoz valla