gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında şöyle yapabiliriz:

Sen adwordse reklam verirsin bizde tıklama grubu kurup senin reklamları eritiriz sende paranı sokağa atmış olursun.

Ben googleı savunmuyorum. Az verdiğini bende biliyor ve yaşıyorum ama bana patron az maaş veriyor hadi işyerini soyalım demekle senin dediğin arasında bir fark yok. Sende reklam piyasanı geliştir sendede rekabet artsın bak bakalım nasıl para kazanıyorsun. Dünyada herkes hile yapıyor diye birşeyde yok. Ben hile yapıcamda bahane lazım diyerek kafanda komplo teorisi kurabilirsin o kadar.

Ha gidip sokakta araba çalmışsın ha gidip adsenseden hileyle para kazanıp araba almışsın. Değişen birşey yok. İkiside hırsızlık malı. Ki bu az para kazanmak birazda senin düşüncendekiler yüzünden oluyor. Ben adwordse reklam veripte hileli tıklar yüzünden yeterli dönüş alamazsam sonradan reklam vermem. Böyle böylede kelimelerin rekabetleri düşüşe geçer ve kazançlar yerlerde sürünür. Aslında 3-5 tık fazla alıcam diye piyasayı öldüren aynaya baktığınızda gördüğünüz kişiler.
iyi her şey güzel yorumunda güzel gökhan bey başka platfromlarda peki şu kadar dolar eksık kaldı ödeme alamıcam vs konu açtığınzda ne oluyor burada herşey ahkam kesmekle olmuyor önce aynayı kendinize çevirin konu linkinide koyarım fakat gerek yok yorum yaparken geçmişte ne yaptığımıza bakıp yapalım bir çok kez karşılaştım. İyi günler.