protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozal gelmeden once eve bildigin telefonu baglatmasi aylar aliyordu. Acayipte pahaliydi. Bizim mahallede sadece bizim evde telefon vardi, millet birini arayacagi zaman bizim eve gelirdi, gelirlerkende pasta, borek ne varsa getiriyorlardi. 5-6 yasinda cocuktum, biri bizim eve gelip, telefon etse diye beklerdim.

Telekomdan emekli olanlarin gelir durumlarini diger emeklilerin durumlari ile kasrsilastirsalar, millet sok olur. Ozellestirdilerde iyi oldu. Hem servis kalitesi yukseldi, hemde fiyatlar dustu. Kapak buralara yuvalanan, hic is yapmayip, paralari cukkalayan telekom calisanlarina patladi. 2-3 bin kisi nemalanacagini, millet nemalandi. Iyi oldu.

Birkac yil oncede telekom ozellestirilmeseydi, aylik internet paketini 100 TL'ye alamazdiniz. Internet kullanici sayiis bu boyutlara ulasmazdi. Komple hitleriniz duserdi.
THY devletin elinde zarar mı ediyor dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden biri durumunda . Telekom gibi sektöründe tekeli ucuza verdiler. Devlette olsa şimdiki durumundan kötü mü olacaktı. internete en yüksek parayı verip Karşılığını alıyormuyuz.
Et balık kurumunu sattılarda ne oldu hayvancılığı öldürüp etin kilosunu 30 TL'ye çıkarmadılar mı şimdi de eti ithal etmiyorlar mı?

Ayrıca Türkiye'deki işçi düşmanlığına anlam veremiyorum . Devlette çalışan adam asgari ücretlemi çalışacak niye çekemiyoruz. Sanki düşmanımız işçiler memurlar. Devlette çalışanların maaşlarını fazla bulan TBMM'de bir hafta çaycılık yapsınlarda görsünler nasıl insanın anası ağlıyor.