İşin kitabını yazmış içerik üreticisinden kaliteli içerik edinmek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

İlgili konu: https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...gorulmedi.html

Merhabalar...

Siteleriniz ve bloglarınız için makale sıfırdan yazabilir ya da makaleleri yeniden yazabiliriz. Kusursuz bir Türkçe ve sitenizin hedef kitlesine uygun bir üslûp ile ürünler teslim edilir.

Olası iki taraflı zaman kayıplarını engellemek için şu açıklamayı yapmalıyım: Ucuz içerik arıyorsanız yanlış yerdesiniz. Çalışmalar, yazının konusuna ve uzunluğuna bağlı olarak değişebilir şekilde 100 kelimesi 4 TL şeklinde ücretlendirilmektedir..

Örnek yazılar için şu sitelere bakabilirsiniz:
www.OnurSendere.com
www.mobil13.com

Bunların dışında Türkiye'nin önde gelen iki büyük mecrasında "yüzlerce" yazım var. Özel mesajla bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu konudaki tüm yorumlar yazılarıma ait. Yaklaşık iki yıl önce aktif olan bu konuyu yeniden canlandırmamın sebebi ise forumda kaliteli makale ihtiyacını karşılayamayanların bu taleplerini karşılamak.

İş Alımı: Açık!
Ücretlendirme: Özel mesajla teklif şeklindedir.

İngilizce makale talepleriniz de karşılanır!

Ödeme şekli: Enpara.

Sormak istediğiniz bir şey olursa hemen özel mesaj yoluyla cevaplayabilirim.

Referanslar:

tamindir.com, sosyalmedya.co, ekonomidebugun.com, modelrain.com ve daha birçok popüler mecra.

LONRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onur Şendere bey,e ortalama 20.000 kelimelik makale tadina icerik yazilari yazdirdik. Kendisinin hazirladigi yazilari baskiya versem inanin sektorle alakali bir e-book cikartabilirim.
Alaninda oldukca uzman ve Turkce kullanimina gercekten hayran kaldigim degerli insan..

Emeginiz ve kusursuz yazilariniz icin can-i gonulden tesekkur ediyorum.
Aldiginiz paraniz annenizin ak sutu gibi helal-i hos olsun.

Saygi ve sevgilerimle.
WebEngineer
Alıntı
Kesinlikle öneririm saygı değer hocamı, çok kaliteli ve işinin ehli bir insandır.
Halil_69
Alıntı
1 adet makale yazdırdım. oldukca başarılı bir arkadaş.
bluesband
Alıntı
Kendisine güvenebilirsiniz. Burada görebileceğiniz en iyi içerik editörlerinden birisi.
akdeniz
Alıntı
Mert'in dediği gibi kesinlikle öneririm.
RHCP
Alıntı
Kendisine 3 adet makale yazdırıldı. Konular istediğim gibi olmuş teşekkürler.
Karaqunah
Alıntı
Onur hocamızla ilk haftamızı geride bıraktık oldukça memnun kaldım yazılarından ve kendilerinden.Makale konusunda anlaşmayı düşünen arkadaşlar varsa zaman kaybetmesinler
barisdgn
Alıntı
makaleleri okuyunca gerçekten çok titiz bir çalışma olduğunu görüceksiniz. Güzel bir iş çıkardı tekrar çalışmak dileğiyle.
delipoyraz2004
Alıntı
4 makale yazdırdım güzel iş çıkardı teşekkürler.
hurgeneral
Alıntı
Yazdığı yazıların hakkını veren bir arkadaş. Yazılarında kalite isteyenler fiyatları fazla görmeyip çalışabilir.
DivineWisdom
Alıntı
5 adet makaleyi, anlaşma esnasında konuştuğumuz gibi tam zamanında en kaliteli biçimde teslim etti arkadaşımız. Bundan sonrası için birlikte çalışmaya büyük ölçüde devam edeceğiz gibi görünüyor.
RoNy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet makale yazdırılmıştı.

Güzel akıcı bir anlatım şekli var. Hayırlı işler hocam tekrar görüşeceğiz İnş.
Serginho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık hocam, gönderdiğiniz makaleyi beğendim. Teşekkürler.
RHX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Adet makale yazımı yapılmıştır. Gayet başarılı ve kaliteli makaleler için teşekkür ederim.
Biyolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler eline sağlık.