Merhaba arkadaşlar,
Bu sıralar bayağıdır sevdiğim bir kıza çıkma teklifi etmeyi planlıyorum. Şimdi direk gider "Benimle çıkarmısın?" gibi basit birşey yapabilirim ama ben çok farklı birşey arıyorum.Çünkü çok özel birisi olduğunu hissediyorum. (: Kısacası siz webmaster arkadaşların fikrini almak istiyorum.Siz nasıl bir çıkma teklifi ederdiniz ?
Not : Maddiyat önemli değil, fakat fazla uçmayalım
Evet tüm arkadaşlardan fikir bekliyorum.Aşşağıdaki gibi birşey buldum fakat çok çocukca, yani biraz daha olgun ama etkileyici fikirler çıkar heralde bizden

(
Not: Kız ne olursa olsun evet diyeceğine eminim ama ben farklı olmasını istiyorum )
Bu arada bulduğum bir çıkma teklifi :
Alıntı
ben sana anlatayım: İlk önce bir kinder sürpriz çikolata alıyorsun. Sonra onun folyosunu hiç yırtmadan güzelce açıyorsun.çikolataları, kırmadan tam ortasından 2 parçaya bölüyorsun, sonra içindeki oyuncak olan sarı şeyin içine birkaçtane gül yaprağı koyuyorsun. Birtane de not: "LÜTFEN". Sonra kapatıyorsun, çikolataları yavaşça birleştiriyorsun ve folyoyu elinden geldiğince orjinali gibi etrafına sarmaya çalışıyorsun. Merak etme daha önce yapıldı, oluyor. Neyse sonraki gün kıza veriyorsun bunu, kız aöçıyo böle gül yaprakları falan(kırmızı olacak tabiki de ) sonra tam notunu okuyunca ona bakarak "benimle çıkar mısın" diyorsun. Yiyosa çıkmasın