Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Anlatmak istediğim o gördüğünüz kişiler doğunun %1 sayılır aşiretlerin yakınları v.s olan kişilerdir orada hala bu sistem devam ediyor ağalık ve aşiret karın tokluğuna marabalık yapanlar var BarCode bende hayatımda en lüx arabaları diyarbakırda gördüm herkesin altında jeep var. Ama o gördüğün insanların çocukları, akrabaları dağda değil örgüte siyasi destek sağlıyor kimiside yönetim kadrosundadadır belki ben zannetmiyorum ki devlet bu uygulamayla kimseden para alsın. Zaten son uygulamalardan sonra hiçbir şey olmaz adamlar gitmiş intikam diye pankart açıyorlar kürdistan bayrağı açıp apoyu öven çıkarılsın yoksa yıkarız buraları diye molotof atıyorlar taş atıyorlar dükkanları sokakları yağmalıyorlar polis anonsla rica ediyor lütfen yapmayın. biz sokakda kavga etsek yaka paça tutup dövercesine nezaret atıyorlar adamlar devlete karşı çıkıyor sokakları yakıp yıkıyor dükkanları parçalıyor polise saldırıyor sadece rica ile iş yapıyorlar bizim suçumuz ne ? Konu biraz daha kayacak ama sen burada ki 5000 tane terörist artık terörist diyorum yandaşıda demiyorum çünkü taş atan molotof atan dükkanları yakan yıkan intikam pankartlarıyla polise saldıran insanlar terörist yandaşlığını aşmış kendi terörist olmuştur. Sen bunları tutuklayıp hapise atmıyorsun yada saldırıları engellemiyorsun dağdaki adamı vuruyorsun yani terörü dağda yapınca öldürüyorsun şehirde yapınca birşey yok adamlar dağa çıkmazlar zaten artık şehirde yapınca kimse karışmıyor sadece rica ediliyor.