İlk olarak geçmiş olsun der, hakkındaki tüm herşeyin hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hayatımızda bazen yaptığımız hatalar, sonradan başımıza gelen olayların bir sonuçu oluyor ki bunun farkına varabilenler doğru yolu buluyor ama bulamayanlarısa artık ALLAH afetsiz. Yapılan bu işin iyi yada kötü şeklinde bir tartışması bile yapılmaz. Olay ortada uğraş ortada ve böylesi bir işten gelecek para, varsın gelmesin. Şu var ki Yüce Rabbimiz biz kullarına doğru yolu göstermek için her zaman bizim önümüze yollar sunar, sen şu zamana kadar hiç girmediğin bu yolların farkına varmış ve girmişsin ki, bu yönden senin adına çok sevindim. Burada yorum yazan her arkadaşa saygı duyarım ama kimileri durumu eleştirmiş. İşte onlara söylüyorum dünyanın yaradılışından buyana kaderimize kendimiz çizeriz iyiyi veya kötüyü kendimiz belirleriz ki bunlar doğrultusunda öbür dünyadaki mekanımızı belirlemiş oluruz. Bu sınav dünyasında ALLAHIN varlığına ve birliğine inanan tüm müslümanlar için imkansız denen birşey yoktur ki bu konuda plav arkadaşımda bazılarının imkansız bir olay dediği şeyi yaşamış.
Yani demek istediğim şudur ki; şükret bu olayı yaşamışsın, ALLAH sana doğru yolu görebilmen için bir şans daha vermiş. Ve sende bunun farkına varmışsın.
Unutmayın dünyada yaşanan her olayın vardır bir hayrı, sitelerin çalınması, rüyaların görünmeside buna bir örnektir. Zaten görüyorum ki o örnekler sayesinde bu arkadaş doğru yolu bulmuş.
Bundan sonraki hayatında başarılar diler, Hiç ölmeyecekmiş gibi ahirete, yarın ölecekmiş gibi dünyaya çalışmanı öneririmki yüce rabbimizde bunu emreder.