Siz benim yazdıklarımı okuyor musunuz gerçekten ?
Ben işsizdi de dağa çıktı da devlet bunlara iş mi versin diyorum adamlar iş istiyor sadece özerklik falan bahane mi diyorum bunları aynen desem sizde bana böyle bir cevap verseniz tamam diyeceğim. Benim demek istediğim zaten dağ kadrosunda olup çatışanlar çoğunun ailesi fakir diyorum bu dağa çıkmasına bahane mi değil zaten konuda bu değil yani devlet bulup efendim sizin oğlunuz dağa çıkmış çatışmış birilerini öldürmüş sizden para alacağız derse alacak birşey bulamaz ki zaten o yüzden uygulama boş diyorum.
Bırakın Allah aşkına fakirlermiş. Dağa çıkanı bilmemde o bölgede yaşayan insanlar bizden daha iyi yaşam koşulları içinde yaşıyor. Elektirik desen kaçak vergi vermezler. Doktor gönderirsin tehdit eder kaçırırlar. Öğretmen gönderirsin öldürürler yada kovarlar. Yatırım yaparsın gelir saldırırlar. Eeee ? O zaman yaygara yapmayacak o bölgenin insanları. (terör örgütünü kastetmiyorum orada yaşayan ezilmiş halkı diyorum )
Kaçakçılık desen var, uyuşturucu ticareti desen var. Türkiye'de asıl ezilen Türkler anasını satayım.
İstanbul'da yaşıyorum çevremde bir çok doğulu büyüklerim var. Kaçaklık desen var, uyuşturucu var, parayla adam yaralama , tefecilik desen var. Ne fakirliğinden bahsediyoruz bu ülkede asıl fakir olan biziz.
Allahın dağındaki köyde 3 tane klima ile yaşayan ezilmiş insanlar var cidden.

Gerisini siz düşünün.
Kimiside çıkıp demokrasiymiş, yatırımmış bilmemneymiş. Çocuklarını polislere saldırtan insana , devletine vergisini vermeyene ne yatırımı yapacağız. Ne demokrasisi uygulayacağız. Yapılacak belli.