Twitter hesabınızı Facebook hesabına bağlamak ister misiniz?
Ben istedim şahsen ve bağladım. Bi arkadaş sordu ben de fırsattan istifade mini bi makale yazayım dedim
yazdım ama detaylar yazının devamında
- Öncelikle Facebooka www.facebook.comdan giriş yapın.
- Giriş yaptıktan sonra Facebook ile Twitter hesabını bağlamak için 7 milyonun üzerinde üyenin kullandığı Twitter uygulamasına buradan gidin.
- Twitter kuşunun hemen altındaki Go To Application linkine tıklayın ya da direk olarak şu adrese gidin.
- Linke tıkladıktan Facebook ile Twitterınızı bağlamanız için kullanıcı bilgilerinizi girmenizi isteyen bir sayfa açılacak.
- Twitter Usernamee Twitter kullanıcı adınızı, Twitter Password alanına da şifrenizi yazın ve mavi ile işaretli Allow linkine tıklayın. Tıkladığınız anda Facebook, Twittera bağlanmaya başlar.
- Otomatik olarak açılan sayfada Kullanıcı adı, your Facebook & Twitter accounts are connected! denmişse hesapları birbirine bağlama işlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir.
Twitter hesabını Facebookta paylaşma
- Twitter hesabınızı Facebook arkadaş listenizdekilerle paylaşmak istiyorsanız, sol sütunda yer alan Share a link telling your friends to check out your tweets!in altındaki Share linke tıklayın.
- Açılan küçük pencereye yazacaklarınız hem Facebook profilinizdeki duvarda hem de arkadaşlarınızın ana sayfasında yer alır. Böylece arkadaşlarınız da Twitter adresinizi öğrenmiş olur.
Facebook & Twitter ayarları
- Son olarak Twitter ile Facebook hesabınızı bağlayan bu uygulamanın ayarlarını yapmak için buraya tıklayın.
- Listedeki Twitter uygulamasının hemen yanındaki Edit Settingse gelin.
- Eğer Twitterdak paylaştıklarınızın profilinizde ayrı bir kutuda görünmesini istiyorsanız Add Box deyin.
- İçeriğinizin Facebook duvarınıza eklenmesini istiyorsanız Additional Permissions sekmesinde Publish content to my Wallun yanındaki boş kutuyu işaretledikten sonra OKAY deyin.
Başardınız! Artık Twittera yazdığınız her şey Facebook durum güncellemenizde de görünmeye başlayacak.
Eğer Facebookta kullandığınız fotoğrafı Twitterda da profil fotoğrafı olarak kullanmak istiyorsanız yukarıda da görebileceğiniz transfer photo linkine tıklayın. Böylece Facebook profil fotoğrafınız Twitterda da görünmeye başlar.
İyi tweetler
Bu anlatımın aslı kendi sitem olan
şu adreste bulunmaktadır.