arkadaşlar dün başka bir forum sitesinde rank sistemini üzerine yazı okudum. Bakalım deniyorum..
Buarada bu arkadaş isim değiştirme taktiği yapıyor .***** sitelerinde görmüşünüzdür . 123cagatay321 böyle bi k.adı var.
ALINTI.
arkadaşlar 1-2 haftadır hotfile ile uğraşıyorum ve sonunda 15 dolar limitini geçmeyi başardım. 3 ayrı hesabım var ilk başladığım hesapla henüz geçemedim ancak 1 hafta önce açtığım hesapla 15doları geçtim. hepinizin merak ettiği üzere rank sistemi çok garip işliyor hf'de. ancak 3 hesabımdada seviye atlatmayı başardım ve bu konuyu çözdüğümü düşünüyorum. bir hesabımda 6 gündür golddayım, diğer ikisinde ise dün seviye atladım. olay çok basit arkadaşlr 3 hesabımdada bunu gözlemledim. yeni bir hesap açın ve yüksek download yapacak dosyalar yükleyin sayısı çok önemli dğeil ama fazlada olmasın. 150-200 download yaptıracak kadar iyi olsunlar yeterli. daha sonra hesbaı kendi haline bırakın. 3-5 gün aynı seviyelerde download aldıktan sonra bir düşüş meydana gelecek doğal olarak. yani dosyalarınızı forumlara yükleyin ve ellemeyin 2-3 gün. 150-200 downloadla başladıktan sonra 100 e kadar düşünce seviyeniz otomatik olarak artacak. bunun sebebini şuna bağlıyorum sizde ilk başta potansiyel gören hotfile uploadı kestiğinizde sizi teşvik etmek amacıyla seviyenizi yükseltiyor. seviyeniz yükseldikten sonra tekrar uploadlara başlayıp download sayısı artınca ise seviyenizi yavaş yavaş azaltarak alta düşürmeye çalışıyor. her download azalmasında(40-50 gibi ) seviyenizde azda olsa yükselme meydana geliyor. bu teorimi destekleyecek resimleride ekleyeceğim mesajıma oradanda inceleyebilirsiniz.