Yaklaşık olarak 3 yıl önce şifrelemiş olduğum bir .rar dosyasının şifresini kaybettim. İçerisinde benim için önem taşıyan bilgiler var. 3 yıldır bekliyorum bir gün olurda birisi bu şifreyi kırmayı becerebilir diye ama malesef halen rastlamadım. Hergün binlerce haber duyuyoruz yok şunu kırdılar yok bunu çözdüler ama neden hiç kimse bugüne kadar (bu konudan sıkıntı çeken binlerce insan varken) bununla ilgilenmedi çok ilginç. Kimsein bilgilerini çalalım, zarar verelim gibi bişeyde değil. Birşekilde bu programı yazanlar bunu düşünmeli bence. Geri dönüşü olmayan bişey halen dikkate alınmıyor.
.rar arşivine koyduğum şifre tamamen küçük harflerden oluşuyor ve içerisinde rakamlarında olabileceğini düşünüyorum. Brute-force metoduyla çözülebileceğini bunun dışında hiçbirşekilde çözülemeyeceğini söylüyorlar. şifrenin uzunluğu minimum 8 maximum 15 karakter olarak tahmin ediyorum. rarlab.com a bile mail attım kaç paraysa vereyim mümkünse çözün diye

onlar bile biz çözemiyoruz diyorlar. Tabi yılların programcıları, yıllardır bu kadar yaygın kullanılan programlarının şifresinin kırılmayacağını söylerler mantıken.
Bruteforce kullanan programlar dışında bana birşeyler önerebilecek birileri varmı ? [ Ücret karşılığıda olabilir, bıktım artık bu işten

]
Msn adresimi pm ile gonderiyorum birde ben deniyeyim su senin meshur winrar dosyasini

Sifrelemede kullandigin harflerin Turkce olup olmadiginida bildirirmisin.