Bu devleti, bu hükümeti anlamıyorum.
Çok radikal adımlar attılar, koyu bir faşist olarak benden bile bazı konularda destek aldılar ama bu bir mahalle kavgası değil.
Başbakan kendi oğlunu 4 uzman çavuş ile korumalı askerlik yaptırırken, Hainlerin başı APO'nun baş yalağı'nın oğlu ona keza benzer bir askerlik yaparken, kalkıp böyle ciddi bir tazminatı aile mi ödesin?
Şimdi bir çok insan aile suçsuzdur yada aile suçludur diyecektir. Çatışmadaki kansızlar reşit ise, kanun karşısında Aileden devlete ne?
Geçen gün de türkçe bile bilmeyen bir ailenin oğlu şehit oldu ve ebeveynler VATAN SAĞOLSUN diye kürtçe ağıt yakıyordu. Bunları da unutmamak gerek...
O vatan sağolsun diyenin oğlu bu topraklar için canını verdi. Ne olursa olsun aile suçlu suçsuz bakılmamalı. 2 sene sonra ben askerdeyken birisi kedi yavrusu gibi çocuk doğuracak. Onlardan biri dağa çıkmış olup bana kurşun sıkarken beni şehit etmiş olacak. Annede hem fıtık hep kalp hastalığı , babada şeker hastalığı varken o acıya dayanacak. Benim devletim tazminat ödeyecek bana cebinden yok ya ?
Sen devletsin arkadaşım. Tazminatı gene ödesin ama onların yanına bırakmasın. Söke söke alsın parasını devlet. Nakit yoksa haciz koysun. Ben kendi canımı ortaya koyarak cümlemi kurdum ve bana isteyen istediği desin ben sözümün arkasındayım. Ha diyeceksiniz biri pkk için köpekce ölmüştür, biri vatan için şehit olmuştur aynı evin evladıdır şehit olanda. O gibi durumlardada bir ek madde sunulur bunu yapsınlarda hele onuda yaparlar.