Sözüm meclisten dışarı, herkes için söylemiyorum.
Sen kalk, kızını başlık parası diye parayla sat. Adını töre koy, pzvnk olma....
Sen kalk kızına estetik yaptır, daha yüksek başlık parasıyla sat, ******** olma...
Sen kalk, sevr anlaşmasından bahset, lozan antlaşmasını T.C. adına bir kürt vatandaş imzalasın hala kürdistan de (özellikle büyük harfle başlamadım, değerini göstermek için)...
Sen kalk, yıllarca askere, polis, öğretmene, doktora, memura kurşun yağdır, sonra dil özgürlüğü de....
Arkana da Hristiyan birliği olan Avrupa birliğini al (Bende bir hristiyanım, tekrarlıyorum) vay biz ezilen halkız özgürlük de..
Az bile bence, bırakın hak yerini bulacak...
1 sizin dediginiz kurdistan ermenilerin agri dagini almak icin yonetikleri bir gurup masadan olusan topluluk
2 yillarca polise askere kursun yagdiranlar annesini babasini kardeslerini bile tanimayan insanlardir.
3 ermenilerin tek amaclari agri dagini almaktir. bunun icin doguda guney doguda fakir ailelerin cobanlik yapan cocuklarini top oynayan ve kimsesiz cocuklari kacirip avrupadan gelen ilaclar ile beyinlerini yikayip canavara donusturuyorlar oyleki olurken bile oldurmenin firsatini kollamayi ogretiyorlar.
4 Bugun ulkemizde okadar cok yer alti zenginlikleri varki dunyanin en buyuk ulkeleri agzi sulanmis kopek gibi bizim birbirimize dusmemizi bekliyor.
pastadan payini almak icin bankada sira beklemek icin aldigimiz biletler gibi bilet alip siranin onlara gelmesini bekliyorlar. bugun Iran Irak Azerbaycan Suriye yeni petrol kuyulari icin yaptigi calismalarda daha degerli petrol buluyorlar ve hep bizim sinirlarimiza dogru kayiyor degerli petrol. ama cikaramiyoruz bugun batmanda dunyanin en degerli petrolu var ve yillar once Amerikanin dis isleri bakanligi satin almis. batmanlilar bilir.
daha yazilacak cok sey var ama