awdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ürün iyi güzel kapakta yaptınız ama şu avatarınız ve stayla tarzınız yazı stiliniz için bile -rep alıcak durumdasınız.

Uyarmadı demeyin..

Sorularım var;
1. Ürünü hangi ülkeden hangi firmadan alıyorsunuz?
2. Üründe gprs varmıdır yüklenirmi
3. Ürünün ekranı cam mıdır?
4. ürün ısınma yapıyormu
5. ürünün parçaları bulunurmu
6. ürün şuanda elinizdemi webcam veya fotoğraflarla gösterebilirmisiniz

son olur fiyat ve bu soruların cevaplarını pmlerseniz sevinirim. ps2 +21 oyun + kaçtl istersiniz?
Güvenirlik için ilk10 satışınızda kapıda ödeme veya önce kargo sonra ödeme yapın (profili sağlam olanlara) yararlı olucaktır.
Benim Amacım Kapak Yapmak Değil Sorulan Sorulara En düzgün Şekilde Cevap vermek.Evet Belki Çok iyi bir Webtasarım'cısı değilim fakat ürünün bunla alakası yok bence.Neyse Cevaplarınız :

Ürün Hongkong'tan Geliyor.Firma Adı Elissa Gu.Üründe Gprs Mevcutdeğil.Şöyle Diyim Daha Doğrusu 3G modem Takılıyor fakat türkiye'de sadece WCDMA ile bağlantı kurulabiliyor.Ürünü Sarj'da kullanırsanız ısınma yapar çünkü bir soğutucu yok içinde.Ürünü Türkiye'de bilen pek yok bu yüzden parçasını türkiye'de bulamazsın fakat ebay'da parçaları satılıyor.Elimdeki Son ürünü dün satdım elimde mevcut resim yok.Fakat 1 hafta sona gelen Kargom Var.

ermanaltind adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla nerelere gelmişiz şaşılacak bi olay
adam profesyonel olarak satış yapmaya çalışıyor gördüğü muameleye bak,
sabo hocam kulaklarını çınlatıyorum şuan senin moda geçecem bundan sonra...
kardeşim sana da hayırlı satışlar, kafamdaki kuşkular olmasa alırdım ürününü,
kuşku derken daha önce hiç kullanmadım bir kaç müşterimde ipad görmüştüm sadece o
Siz silinmeyen msjları okusaydınız eminim daha fazla şaşıracaktınız.Bu ürünü ipad ile kıyaslamak biraz zor çünkü aralarında hem işçilik hemde fiyat farkı var.